X

VIDEO// PROTEST. Fermierii cer întâlnire cu Maia Sandu și refuză să participe la ședința convocată de Ministerul Agriculturii

VIDEO// PROTEST. Fermierii cer întâlnire cu Maia Sandu și refuză să participe la ședința convocată de Ministerul Agriculturii

Fermierii din Republica Moldova își continuă protestele și în zilele următoare, refuzând să participe la ședința organizată de Ministerul Agriculturii sub conducerea lui Vladimir Bolea.

Agricultorii sunt nemulțumiți de măsurile luate până acum și consideră că dialogul cu autoritățile nu este suficient pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Aceștia cer soluții concrete și o implicare mai mare a guvernanților pentru a aborda criza din sectorul agricol.

Fermierii cer întâlnire cu Maia Sandu; întârzieri în digitalizarea promisă de Dumitru Alaiba

În timpul protestelor din Chișinău, fermierii au solicitat o întâlnire cu președinta Maia Sandu. Reprezentanții Președinției au declarat că nu au verificat încă emailul trimis de fermieri pe această temă.

În același timp, digitalizarea promisă de ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, întâmpină probleme, iar agricultorii fac haz de necaz pe seama întârzierilor și a lipsei de răspunsuri.

Tags: cerFermieriiintalnireMaia Sanduprotest
Categorii: SocialȘtirile zilei