X

VIDEO – Recean şi Ciolacu susţin o conferinţă de presă la Chişinău

Recean şi Ciolacu susţin o conferinţă de presă la Chişinău

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, și prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, au susținut, la Guvern, o conferință comună de presă.

Citeşte şi: Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală – Stiripesurse.md

Premierul din ţara vecină a spus că ‘România trebuie să fie podul RM către UE. Moldova nu trebuie să fie dependentă de România, suntem și noi dependenți de voi și voi de noi, pentru că suntem state vecine. Iubesc R.Moldova din tot sufletul și cred că e de datoria noastră să ne implicăm ca să depășiți prvocările pe care le aveți. Acest război hibrid, extins asupra RM, este o minciună și o dezinformare’

Cu toții realizăm faptul că s-a terminat perioada cu poduri de flori și trebuie să fim mult mai implicați, pentru a dezvolta ambele țări’, a menţionat oficialul român.

Recean şi Ciolacu susţin o conferinţă de presă la Chişinău

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, întreprinde astăzi, 4 octombrie, o vizită în Republica Moldova, însoțit de vicepremierul României, Marian Neacșu, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului al României, Ștefan-Radu Oprea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale al României, Florin Barbu. Oficialii au pe agendă întrevederi cu Maia Sandu, Igor Grosu și Dorin Recean.

Marcel Ciolacu a fost întâmpinat de premierul R. Moldova, Dorin Recean. Cei doi oficiali s-au îmbrățișat inițial.

În contextul vizitei oficiale, Primăria Chișinău informează că astăzi este limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, măsura fiind luată de poliție.

Astfel, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

 

Tags: conferinţă de presăDorin ReceanMarcel Ciolacu
Politică