VIDEO// Reglare de conturi cu pumnii la Bălți. Un consilier local – reținut

Publicat:

VIDEO// Reglare de conturi cu pumnii la Bălți. Un consilier local – reținut

Reglare de conturi cu pumnii la Bălți. Mai mulți bărbați s-au bătut în plină stradă, apoi într-un local în prezența altor cetățeni.

Citește și: Atenție! A fost emisă alertă de călătorie în Liban și regiunea Orientului Mijlociu


Potrivit poliției, patru persoane au fost reținute, inclusiv, consilierul municipal din Bălți din partea fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Maxim Moroșan, transmite televiziunea locală.

Bătaia a avut loc acum două zile. Potrivit oamenilor legii, inițial  pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului. Poliția confirmă că printre cei implicați se numără și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți, fără a oferi nume.

După ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă, ulterior doi amici ai acestuia, au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți 4 bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

La toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături.  Membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.

Potrivit surselor TVN, împreună cu Moroșan ar fi fost reținut și Dmitri Galagot, desemnat cel mai bun boxer moldovean în 2013.

Mai precizăm că, în aprilie curent, socialistul Moroșan nu a fost lăsat să intre în România pentru că ar prezenta o „amenințare la adresa securității naționale” a statului vecin.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor Un bărbat a murit, după ce a fost strivit...

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele...

Am putea cumpăra pâine mai ieftin? Fermierii susțin că nu vor obține recolta așteptată în acest an

Am putea cumpăra pâine mai ieftin? Fermierii susțin că nu vor obține recolta așteptată în acest an În sudul țării este în toi recoltarea cerealelor...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.