X

VIDEO: Un avion cu 62 de pasageri la bord s-a prăbușit în Brazilia

VIDEO: Un avion cu 62 de pasageri la bord s-a prăbușit în Brazilia

Un avion care transporta 62 de pasageri s-a prăbușit în statul Sao Paolo, din sudul Braziliei. Autoritățile nu au oferit informații despre victime sau motivul prăbușirii, însă președintele Lula da Silva a spus că toți cei de la bord au murit.

Compania aeriană VoePass a confirmat, într-o declarație, că un avion care se îndrepta de la Cascavel, Parana, spre aeroportul internațional Guarulhos, în Sao Paulo, s-a prăbușit, având la bord 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Aeronava s-a prăbușit în municipalitatea Vinhedo, din sudul Braziliei, scrie Biziday.

Compania nu a precizat cauza accidentului, și nici câte victime există. Totuși, președintele Luiz Inácio Lula da Silva a solicitat, în cadrul unui eveniment din sudul Braziliei, ca mulțimea să se ridice în picioare și să aibă un minut de reculegere. Acesta a declarat că toți pasagerii și membrii echipajului de la bord au decedat, fără a preciza de unde cunoaște aceste detalii.

Citește și: După protestele anti-migranţi, românii din Anglia se tem să mai iasă pe stradă și să vorbească românește

Televiziunea din Brazilia a furnizat imagini cu o zonă mare în flăcări și mult fum ieșind din ceea ce părea a fi fuselajul unui avion, prăbușit aparent într-o zonă rezidențială, unde a lovit mai multe case. Alte clipuri de pe rețelele de socializare arată cum avionul cobora vertical, în spirală, pe măsură ce se prăbușea.

Poliția și pompierii sunt la fața locului, iar spitalele locale au fost alertate.

 

Tags: Braziliapasagerisao paolo
Social