X

VIDEO – Un fotbalist s-a prăbușit pe teren după ce a fost lovit în maxilar de o minge

VIDEO – Un fotbalist s-a prăbușit pe teren după ce a fost lovit în maxilar de o minge

Fundaşul japonez Masato Morishige, în vârstă de 37 de ani, s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în maxilar de o minge. El ar suferi o comoţie cerebrală, dar se află în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc la meciul FC Tokyo – Tokyo Verdy din J-League, relatează Le Figaro.

Pe final de meci, Itsuki Someno şi-a încercat norocul de la 25 de metri, dar mingea a aterizat în faţa lui Masato Morishige. Fundaşul japonez în vârstă de 37 de ani s-a prăbuşit imediat la pământ, conform News.ro.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Situaţia a fost observată imediat de arbitru, în timp ce jucătorii ambelor echipe au încercat să îl protejeze pe jucător şi să cheme paramedicii. După doar câteva minute, fundaşul central a fost evacuat pe o targă.

„Examinarea a fost finalizată şi nu a relevat nicio problemă”, spune jucătorul pe X. ”Mulţumesc tuturor fanilor şi suporterilor ambelor echipe pentru sprijinul acordat, personalului, arbitrilor, coechipierilor, serviciilor de urgenţă şi personalului spitalului. Vă mulţumesc tuturor foarte mult”.

Meciul a continuat apoi. Scorul a fost 0-0.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

 

Tags: fotbalistmingeteren
Sport