X

VIDEO/ Un grup de tineri, după ce au avut un comportament inadecvat, au atacat un cuplu care i-a filmat în troleibuz

VIDEO/ Un grup de tineri, după ce au avut un comportament inadecvat, au atacat un cuplu care i-a filmat în troleibuz

Mai mulți tineri, urmează să fie identificați de polițiști, după ce aceștia, aflându-se într-un troleibuz din capitală, și-au făcut de cap, intrând în conflict cu taxatoarea și care, „țipau ca maimuțele și puneau picioarele pe scaune”.

Potrivit unei femei, care a publicat pe rețele imagini video surprinse din timpul călătoriei cu ghinion. Mai mult, femeia susține că, a fost ulterior atacată împreună cu soțul acesteia de tinerii rămași nemulțumiți de faptul că au fost filmați, informează unimedia.info.

Foto: Colaj UNIMEDIA

 „Bună seara, chișinăuieni, vreau să vă povestesc despre o peripeție care mi s-a întâmplat mie și soțului meu astăzi la Buiucani. În timpul călătoriei cu un troleibuz de pe ruta cu numărul 35, undeva între or. Durlești și sectorul Buiucani a intrat un grup de băieți de vreo 17-25 de ani care avea un comportament foarte obscen. S-au „repezit” la taxatoare, au țipat ca niște maimuțe și și-au pus picioarele pe scaune. Nu am putut doar să stau și să mă uit, am început să filmez, cred că a fost o greșeală, dar sunt obișnuită să lupt cu nedreptatea.

Băieții ăștia au observat că îi filmez, au ieșit cu noi la stație, s-au apropiat de noi, ne-au înconjurat, au început să vorbească cu voce ridicată, am încercat să-i conving că eu nu pe ei i-am filmat, însă băieții au început să ne împingă, l-au împins pe soțul meu pe carosabil, l-au lovit și au încercat să-mi i-a telefonul. Soțul meu, le-a stropit cu spray cu piper în scop de autoprotecţie, apoi am încercat să fugim, dar unul dintre acești băieți m-a prins și m-a împins destul de violent, ulterior – am căzut și m-am rănit. Nimeni nu s-a ridicat în picioare în afară de soțul meu. Vreau ca țara să-și cunoască eroii!”,  se arată în mesajul femeii postat pe rețele.

Solicitați de UNIMEDIA, oamenii legii au comunicat că, acest caz a fost înregistrat de polițiști.

„Urmează să fie stabilite toate circumstanțele, se întreprind măsuri pentru a identifica tinerii și atragerea acestora la răspundere conform legislației”, a declarat ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Atenție, urmează imagini video cu limbaj necenzurat!

Tags: chisinautineritroleibuz
Social