X

VIDEO/ Un șofer a intrat cu viteză în alte două mașini, la intersecția străzilor Grenoble cu bulevardul Cuza-Vodă

VIDEO/ Un șofer a intrat cu viteză în alte două mașini, la intersecția străzilor Grenoble cu bulevardul Cuza-Vodă

Un accident de circulație grav s-a produs spre seara zilei de 6 iunie, iar mai târziu a fost făcut public momentul și circumstanțele în care s-a întâmplat. O cameră de bord dintr-un automobil care urma Toyota a filmat totul. Imaginile arată că un echipaj de poliție era în preajmă și inspectorii la fel ar fi văzut momentul, scrie autoblog.md.

Conform informațiilor care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat oficial la ora 17:16. S-a produs lângă intersecția străzilor Grenoble și Cuza Vodă. Coliziunea dintre o Dacia Sandero și o Toyota Land Cruiser a implicat involuntar și un Jaguar E-Pace parcat la marginea drumului.

Citește și: VIDEO// Un copil pe bicicletă a fost lovit cu mașina pe trecerea de pietoni

Chiar dacă nimeni nu a avut de suferit, o ambulanță oricum a fost văzută la fața locului. Vârsta șoferilor implicați nu este cunoscută și nici intenția pe care a avut cel din Dacia. Însă cert este că persoana de la cârma SUV-ului la accelerat binișor imediat după semafor, iar frâna a apăsat-o prea târziu.

Tags: accidentchisinaustr. Grenoble
Social