VIDEO – Will Smith a lansat o piesă rap, prima după 7 ani

Publicat:

VIDEO – Will Smith a lansat o piesă rap, prima după 7 ani

Actorul Will Smith, impulsionat de succesul de la începutul acestei luni al noului său film „Bad Boys: Ride or Die”, a lansat vineri o piesă rap, prima după 7 ani.

În single-ul intitulat „You Can Make It”, Will Smith vorbeşte despre cum l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar din 2022. „Believe me, they tried to bleed Will Smith/ In the rear view I see adversity was the gift”, cântă el, potrivit stiripesurse.


Citește și: Mai marii Europei s-au înţeles: Ursula von der Leyen rămâne şefa Comisiei Europene

“Când m-am simţit cel mai rău în viaţa mea, muzica a fost întotdeauna acolo pentru a mă ajuta să mă simt mai bine şi să cresc. Sper să vă aducă aceeaşi bucurie şi luminozitate pe care mi-a adus-o mie”, a declarat el pe contul său de Instagram.

„You Can Make It” a fost produsă în colaborare cu corul Sunday Service, care a lucrat la albumul „Jesus Is King” al lui Kanye West, şi cu cântăreaţa Fridayy. Will Smith va interpreta piesa duminica aceasta, la BET Awards.

Citește și: Rusia interzice trei posturi TV din România

Pentru prima dată de la altercaţia sa cu Chris Rock, actorul şi cântăreţul va reveni pe scenă la această ceremonie, care recompensează personalităţile afro-americane din domeniul divertismentului.

Discret de la incidentul pălmuirii, Will Smith a fost invitat de J. Balvin să cânte la Coachella în aprilie. Împreună au interpretat „Men In Black”, un hit de pe coloana sonoră a blockbusterului din 1997 care a contribuit la consacrarea sa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noutăţile lunii iulie pe Netflix

Noutăţile lunii iulie pe Netflix În iulie, Netflix propune: "Beverly Hills Cop: Axel F.", un film în care poliţistul Axel Foley revine pentru a face...

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri Depresia reprezintă o problemă majoră de sănătate publică,...

Filmul de animaţie ‘Inside Out 2’, în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de animaţie 'Inside Out 2', în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american Pentru a treia săptămână consecutiv, filmul de animaţie ''Inside Out 2'' a...

Noi taxe şi restricţii pentru escaladarea Muntelui Fuji, în lupta cu supraaglomerarea

Noi taxe şi restricţii pentru escaladarea Muntelui Fuji, în lupta cu supraaglomerarea Rangerii de pe Muntele Fuji din Japonia au dat luni startul oficial sezonului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.