Vitalii Denisov a fost expulzat pentru implicare în treburile interne ale țării

Publicat:

Vitalii Denisov a fost expulzat pentru implicare în treburile interne ale țării

Inspectoratul General pentru Migrație confirmă oficial că Vitalii Denisov, șeful Sputnik Moldova, a fost expulzat din Republica Moldova. Potrivit instituției, acesta a fost declarat persoană indezirabilă pe un termen de 10 ani pentru ingerință în treburile interne ale țării.

„Un cetățean rus în vârstă de 56 ani, conform actului emis de către Inspectoratul General pentru Migrație, a fost declarat persoană indezirabilă în Republica Moldova pentru o perioadă de zece ani. Conform procedurilor, persoana a fost îndepărtată sub escortă de pe teritoriul Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat oficial, transmite Știri.md.


Citeşte şi: BOMBĂ! Prigojin și-a înscenat moartea și trăiește pe o insulă luxuriantă din Caraibe

De menționat că măsura de îndepărtare a lui Denisov a fost dispusă în legătură cu implicarea acestuia în treburile interne ale Republicii Moldova, fapt care pune în pericol securitatea informațională a țării noastre.

Vitalii Denisov a fost expulzat pentru implicare în treburile interne ale țării

„Conform art. 55 al Legii nr. 200/2010 privind regimul străinilor în Republica Moldova, o persoană poate fi declarată indezirabilă dacă a desfăşurat, desfăşoară ori în privinţa acesteia există indicii temeinice că intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională sau ordinea publică”, mai scrie în comunicat.

Amintim că şeful Sputnik Moldova, Vitali Denisov, a fost expulzat din Republica Moldova. În această dimineață, ofițerii Serviciului de migrație din Moldova au mers la domiciliul jurnalistului, l-au urcat într-o mașină și l-au dus la Aeroport cu ordin de deportare.

Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un șir de precizări după ce șeful Sputnik Moldova, Vitali Denisov, a fost declarat persoană indezirabilă. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură Serialele "The Bear", "Shogun" şi "Baby Reindeer" sunt cotate...

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii

Disneyland Paris bate, de Ziua Naţională a Franţei, recordul lumii la focuri de artificii Un foc de artificii care a iluminat cerul parcului de distracţii...

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească

Un întreg sat din Italia a decis să alerge împreună cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească Primarul Luciano Fregonese, 47 de ani, din Valdobbiadene,...

Escrocheria ‘Ruda implicată în accident rutier’: Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția

Escrocheria 'Ruda implicată în accident rutier': Cetățenii sunt îndemnați de oamenii legii să anunțe poliția Cetățenii care sunt telefonați de persoane necunoscute și care sunt...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.