Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală

Publicat:

Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, întreprinde astăzi, 4 octombrie, o vizită în Republica Moldova. 

Potrivit unui comunicat al Executivului, premierul Dorin Recean îl va întâmpina pe omologul său de la București cu onoruri militare la Casa Guvernului.


Citeşte şi: Costul vieţii şi situaţia economică, principalele preocupări ale românilor care au votat la alegerile europene – Stiripesurse.md

Ulterior, premierii ambelor state vor avea o întrevedere bilaterală, precum și o ședință în format extins a delegațiilor.

Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală

La ora 12:00, prim-miniștrii Dorin Recean și Marcel Ciolacu vor susține declarații de presă, iar ulterior, oficialii vor participa la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care va avea loc în fața Executivului.

În timpul vizitei, prim-ministrul României va mai avea întrevederi cu președintele Maia Sandu și cu speakerul Igor Grosu. Totodată, Ciolacu  a merge în vizită la Mitropolia Basarabiei, unde se va întâlni cu Mitropolitul Petru.

Din delegația oficială condusă de premierul Marcel Ciolacu vor face parte vicepremierul României, Marian Neacșu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului al României, Ștefan-Radu Oprea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, Florin Barbu.

Executivul de la București a precizat într-un comunicat că Marcel Ciolacu va reconfirma la Chișinău sprijinul ferm al României pentru Republica Moldova, pe toate palierele – politic, economic și social.

Vizita lui Ciolacu dă peste cap traficul din Capitală

În contextul vizitei oficiale, autoritățile din Chișinău au impus restricții de circulație în anumite zone ale orașului, între orele 08:00 și 18:00. Accesul în unele locuri publice din centrul Chișinăului și pe principalele artere care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău este temporar limitat. De asemenea, manifestările și lucrările de reparație sunt interzise în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte indicațiile agenților de circulație, să manifeste răbdare și să evite deplasările în zonele vizate pe parcursul zilei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Marcel Ciolacu a fost întâmpinat cu onoruri militare la Guvern

Marcel Ciolacu a fost întâmpinat cu onoruri militare la Guvern Premierul României, Marcel Ciolacu, a ajuns la Chișinău și a fost întâmpinat cu onoruri militare...

Care sunt ţările cu arsenal nuclear şi câte focoase deţin acestea

Care sunt ţările cu arsenal nuclear şi câte focoase deţin acestea Conflictele militare din ultimii ani duc, inevitabil, la creșterea tensiunii militare la nivel mondial...

Și-ar fi ucis sora și a stat cu cadavrul în casă câteva săptămâni

Și-ar fi ucis sora și a stat cu cadavrul în casă câteva săptămâni Descoperire macabră într-o casă din centrul Chișinăului. Poliția a depistat cadavrul unei...

Geniștii militari au neutralizat 40 de obiecte explozive

Geniștii militari au neutralizat 40 de obiecte explozive Pe parcursul lunii septembrie, geniștii Armatei Naționale au executat 15 misiuni de deminare. Potrivit Ministerului Apărării, în urma acestora au fost depistate și nimicite...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.