Asociaţia „Concordia” şi-a invitat astăzi prietenii la un eveniment aniversar dedicat celor două decenii de implicare și dăruire pentru “cei mai triști ca noi”. La evenimentul organizat sâmbătă la Palatul Republicii din Chișinău copiii au fost aşteptaţi cu surprize. A fost amenajat și un târg cu obiecte create de tineri, iar micii mebri ai asociației au pregătit un program artistic. De asemenea, sunt prezentate câteva povești impresionante ale copiilor care au crescut în centrele „Concordia”, transmite IPN.

Programul a fost completat cu lansarea cărţii, ilustrată de copii, „Aventurile lui Coki, prietenul copiilor”. Printre artiștii invitați la eveniment este interpretul Gabriel Nebunu. Iar printre invitații de onoare este Dr. Hans Peter Haselsteiner, Ambasadoarea Austriei, Stella Avallone.


Citește și: Oamenii de știință au stocat întregul genom uman pe un cristal de memorie care ar putea supraviețui miliarde de ani

Activitatea de voluntariat “Concordia” reprezintă implicarea în ajutorul copiilor aflați în situații de risc, familii defavorizate și vârstnici, care au nevoie de susținere. Echipa de voluntari formează o rețea de 100 de membri din peste 10 localități din țară. Anual “Concordia”este completată de voluntari internaționali .