Vrei să o ceri în căsătorie la concertele Taylor Swift? Mai gândește-te o dată, spun experții

Publicat:

Vrei să o ceri în căsătorie la concertele Taylor Swift? Mai gândește-te o dată, spun experții

Nu puțini sunt cei care își cer în căsătorie iubitele la concertele Taylor Swift. Videoclipurile cu cereri în căsătorie au fost în trend pe TikTok, unul dintre ele ajungând la 9,6 milioane de vizualizări. Experții în relații spun că trendul este romantic, dar nu pentru toată lumea.

Videoclipurile cu cererile în căsătorie au adunat milioane de vizualizări pe TikTok. Unul dintre videoclipuri, postat în aprilie 2023 de Carmen Castillo, avea 9,6 milioane de vizualizări și 1,3 milioane de like-uri. Răspândirea cererilor în căsătorie arată măsura remarcabilă în care fanii lui Swift o văd pe aceasta ca parte integrantă a vieții lor, chiar dacă acest lucru i-ar putea împinge pe unii dintre ei la decizii discutabile, conform Business Insider, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Castillo, în vârstă de 27 de ani, a declarat pentru Business Insider că partenerul ei, Vernon Chamorro, a cerut-o în căsătorie în aprilie 2023, în timpul spectacolului lui Swift din Tampa, Florida.

Castillo, care este din Nicaragua, a spus că nu se aștepta la asta: „Eram împreună de cinci ani la acea vreme și eram siguri că vrem să ne căsătorim, dar nu am bănuit niciodată acest lucru în timpul concertului, pentru că eram foarte entuziasmațo că o vedeam pe Taylor pentru prima dată”.

Deși povestea de logodnă a lui Castillo și Chamorro a fost un succes – ei plănuiesc să se căsătorească în decembrie – experții în relații spun că nu este pentru toată lumea.

Business Insider a vorbit cu antrenorii de relații Kate Mansfield și Tammy Nelson, potrivit cărora cuplurile ar trebui să se asigure că motivul pentru care decid căsătoria nu are nimic de-a face cu social media.

Mansfield a spus că o cerere în căsătorie la Eras Tour ar putea fi „foarte romantică”, dar a îndemnat cuplurile să se asigure că motivele lor sunt profunde.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

„Folosirea tendințelor pentru a influența o astfel de decizie care schimbă viața este o idee proastă”, a spus Mansfield: „Tendința se va sfârși în mod inevitabil, iar apoi ești blocat într-o căsătorie. Asigurați-vă că este o potrivire bună”.

„Cuplurile ar trebui să verifice dacă nu sunt cumva doar în căutarea unui moment de vizibilitate”, a spus Nelson: „asigurați-vă că doriți cu adevărat să fiți logodiți după ce senzația momentului dispare”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Grosu a vorbit despre organizarea alegerilor libere și corecte cu coraportorii APCE

Grosu a vorbit despre organizarea alegerilor libere și corecte cu coraportorii APCE Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o discuție cu coraportorii Comisiei de...

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina

Furau biciclete din Europa și le vindeau în Moldova și Ucraina Biciclete performante în valoare de circa  1 800 000  de euro, furate din Franța pentru...

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează

Blindate pe drumurile naționale. Mascații de la FULGER se antrenează Blindate și altă tehnică militară s-ar putea deplasa pe drumurile naționale pe parcursul zilelor de...

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă

METEO// Vremea se răcește și rămâne instabilă Vremea  se menține instabilă astăzi, iar regimul termic va indica o ușoară scădere. Citește și: Beat, fără cască și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.