Weekend NEGRU în Elveţia! Avalanşele au răpit trei vieţi omeneşti

Publicat:

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma avalanşelor produse în Elveţia în acest weekend, au informat autorităţile locale, citate de AFP, potrivit agerpres.

Alte câteva au fost luate de o avalanşă produsă duminică pe înălţimile de deasupra Montreux-ului, în vestul ţării, a declarat poliţia cantonală din Vaud, confirmând informaţiile apărute în presa elveţiană. Poliţia nu va comunica detalii despre posibilele victime înainte de luni, o anchetă fiind în curs de desfăşurare, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt.


Citeşte şi: SUA acuză Rusia că vrea să-l reducă la tăcere pe Alexei Navalnîi

Un schior în vârstă de 53 de ani a murit sâmbătă într-o avalanşă produsă în regiunea Klosters din estul ţării. Bărbatul schia în afara pârtiei în compania unei alte persoane care a reuşit să se salveze, a declarat poliţia cantonală din Grisons.

Alte două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă în avalanşe produse în cantoanele Obwalden şi Schwyz, din centrul Elveţiei.

Bărbatul decedat în cantonul Schwyz cobora o pantă abruptă, departe de pârtie, când a fost surprins de o avalanşă cu o lăţime de 100 – 150 de metri care l-a îngropat chiar în timp ce îşi declanşa airbag-ul de avalanşă, a precizat poliţia.

Citeşte şi: Australia NU crede în vaccin şi rămâne ÎNCHISĂ tot anul 2021

Victima a murit la spital.

În urma acestor accidente, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în avalanşe produse în această iarnă în Elveţia a crescut la 11, potrivit agenţiei de presă elveţiene ATS.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.