X

‘Yellowstone’ revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime

Yellowstone‘ revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime

“Yellowstone” revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime. Sezoanele 1-5 ale serialului de succes sunt disponibile în prezent pe platformă.

“Yellowstone” prezintă familia Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Pe fondul alianţelor mereu în schimbare, a crimelor nerezolvate, rănilor deschise şi respectului câştigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraş în expansiune, o rezervaţie indiană şi primul parc naţional al Americii, potrivit stiripesurse.

Citește și: Maia Sandu vrea ca familiile moldovenilor să rămână în ţară

Serialul de succes global este co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water şi Sicario) şi John Linson.

Printre producătorii executivi se numără John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros şi Keith Cox.

Serialul este produs de MTV Entertainment Studios şi 101 Studios şi distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Citește și: România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele luni ale sezonului 2024/25

“Yellowstone” face parte din oferta de divertisment în creştere a lui Sheridan pe SkyShowtime, care include: “1883”, “1923”, “Lawmen: Bass Reeves”, “Mayor of Kingstown”, “Lioness”, “Tulsa King” şi “Landman”, serial ce va fi disponibil pentru vizionare pe platforma SkyShowtime anul acesta.

Tags: SkyShowtimeYellowstone
Diverse