YouTube a blocat canalul Parlamentului rus

Publicat:

YouTube a blocat canalul Duma TV, care transmite din camera inferioară a parlamentului rus, atrăgând indignarea oficialilor ruși, care au amenințat cu restricții cel mai popular serviciu de streaming din lume, potrivit Reuters, informează mediafax.

Canalul Duma TV a fost „închis pentru o încălcare a termenilor și condițiilor YouTube”, se arată într-un mesaj postat pe YouTube.


Citește și : Zelenski intenţionează să transmită rapid un răspuns la chestionarul transmis de UE

Organismul de supraveghere a comunicațiilor Roskomnadzor a anunțat că a cerut Google să restabilească imediat accesul la canalul Duma.

„Compania americană de IT aderă la o poziție pronunțat antirusească în războiul informațional declanșat de Occident împotriva țării noastre”, a transmis Roskomnadzor.

Reprezenanții Google au spus, pentru Reuters, că se angajează să respecte toate sancțiunile aplicabile și legile privind conformitatea comercială: „Dacă constatăm că un cont încalcă termenii noștri de utilizare, luăm măsurile corespunzătoare. Echipele noastre monitorizează îndeaproape situația pentru orice actualizări și modificări”.

Citește și :  Rusia va construi o nouă staţie orbitală după ce a renunţat la Staţia Spaţială Internaţională

Purtătorul de cuvânt al Dumei, Vyacheslav Volodin, a declarat că mișcarea YouTube este o dovadă în plus a încălcării drepturilor și libertăților de către Washington.

Rusia a restricţionat deja accesul la Twitter, Facebook şi Instagram.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.