X

YouTube introduce certificarea conturilor medicilor

Compania gigant specializată în partajarea de conţinut video online a anunţat joi că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere pe teme legate de sănătate, o modalitate prin care se încearcă limitarea dezinformării, transmite vineri AFP, potrivit agerpres.

Schimbarea ar trebui să permită utilizatorilor să recunoască imediat videoclipuri de calitate despre probleme de sănătate, a indicat filiala Alphabet (Google).

Citeşte şi: Un mort şi patru răniţi într-un atac cu cuţit lângă Milano (VIDEO); fotbalistul Pablo Mari, printre victime – Black News

Acest lucru ar trebui, de asemenea, să îi ajute pe utilizatori să “găsească şi să interacţioneze cu conţinutul” creat de profesioniştii din domeniul sanitar prezenţi pe platformă, a scris Garth Graham, responsabil din cadrul YouTube, într-o notă publicată pe blog.

Procesul de certificare, care va include în special o verificare a diplomelor, se va adresa şi profesioniştilor şi instituţiilor din domeniul sănătăţii mintale.

Vezi şi: Bombardamentele ruse nu ne vor frânge, declară Zelenski, care a stat în întuneric lângă epava unei drone – VIDEO – Black News

Odată cu pandemia de COVID-19, numeroase informaţii false sau înşelătoare asupra afecţiunii şi a vaccinurilor împotriva acesteia au fost difuzate pe internet.

Tags: Alphabet (Google)covid-19Garth GrahammediciYoutube
Categorii: Știrile zilei