X

Zeci de confruntări au avut loc la Bakhmut în ultimele 24 de ore

Zeci de confruntări au avut loc la Bakhmut în ultimele 24 de ore, a anunțat un purtător de cuvânt al armatei ucrainene. Acesta a mai spus că în sprijinul grupului Wagner au fost trimiși parașutiști ruși, potrivit CNN , informează mediafax.

Atacurile rusești asupra orașului Bakhmut din estul Ucrainei continuă, iar în ultimele 24 de ore au avut loc peste 50 de lupte între forțele ucrainene și cele rusești, a spus purtătorul de cuvânt.

Citește și : Biden ignoră criticile vehemente ale Beijingului

„Inamicul a desfășurat în mod activ operațiuni de luptă toată săptămâna, la fel ca săptămâna precedentă. Ziua de ieri nu a făcut excepție. În ultimele 24 de ore, inamicul a atacat pozițiile noastre din sectorul Bakhmut de 157 de ori cu artilerie și lansatoare de rachete multiple”, a declarat sâmbătă, la televiziunea națională, Serhii Cherevatyi, purtătorul de cuvânt al grupării estice a Forțelor Armate ucrainene.

Cherevatyi a mai spus că, la nivel terestru, orașul a fost atacat de 16 ori, iar 23 de lupte au avut loc în cartiere. El a mai dezvăluit că majoritatea grupurilor de asalt sunt formate din mercenari Wagner sprijiniți de parașutiști ruși.

Citește și : Puterea din Venezuela leagă un acord cu opoziţia pentru ridicarea sancţiunilor

Tags: BakhmutmercenariParaşutiştiSerhii CherevatyiWagner
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina