Zelenski are aşteptări mari: ‘În septembrie va fi mai multă unitate’

Publicat:

Zelenski are aşteptări mari: ‘În septembrie va fi mai multă unitate’

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski a spus că se așteaptă la „noi pachete de apărare pentru soldații ucraineni” în săptămânile ce urmează. Oficialul a spus că luna septembrie va fi una în forță pentru Ucraina.

Declarația a venit la scurt timp după ce Kievul a suspendat o alarmă aeriană nocturnă la nivel național și a anunțat distrugerea mai multor rachete de croazieră rusești, transmite europalibera.org. 


Scriind pe Telegram pe 27 august, Zelenski a spus că se așteaptă „noi pachete de apărare pentru soldații ucraineni” în săptămânile următoare.

Zelenski are aşteptări mari: ‘În septembrie va fi mai multă unitate’

„Artilerie, vehicule blindate, sisteme și rachete de apărare antiaeriană, echipamente de deminare”, a scris el. „Partenerii noștri au fost informați despre nevoile noastre. Așteptăm decizii. O lume unită este mai puternică decât orice agresor”, a conchis el. „În septembrie, va fi mai multă unitate”.

Citeşte şi: Ruşii au interceptat o dronă de spionaj americană deasupra Mării Negre – Stiripesurse.md

Ucraina a distrus patru rachete de croazieră rusești în timp ce Kievul a declanșat o alarmă națională de raid aerian în noaptea de 26 spre 27 august, informează Forțele Aeriene ucrainene pe Telegram. Rusia a anunțat, de asemenea, că a respins două atacuri cu drone pe teritoriul său.

Serhi Popko, șeful administrației militare municipale din Kiev, afirmă că toate rachetele care se îndreptau spre zona Kievului au fost distruse.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe Imaginile și clipurile video din timpul abuzurilor lui Gisèle Pelicot au fost...

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple Apple conta pe noile funcții de inteligență artificială pentru a face...

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.