X

Zelenski despre Macron: Și-a dat seama că Putin i-a spus minciuni

Zelenski despre Macron: Și-a dat seama că Putin i-a spus minciuni

Președintele francez Emmanuel Macron nu mai are încredere în șeful Federației Ruse, Vladimir Putin. Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat acest lucru într-un interviu pentru Le Monde, publicat pe 11 martie.

Zelenski a răspuns la întrebarea ce a cauzat schimbarea poziției președintelui francez, care a început recent să facă declarații mai îndrăznețe despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei. “Cred că și-a dat seama că Putin l-a înșelat personal. Cu câteva zile înainte, Putin și-a dat cuvântul unor lideri că nu va exista o invazie pe scară largă. De aceea Emmanuel Macron nu mai are încredere în Putin.

Citește și Directorul CIA a spus că Forțele Armate ucrainene ar putea recâștiga inițiativa pe câmpul de luptă până la sfârșitul anului dacă Statele Unite vor relua asistența Ucrainei

Într-adevăr, a durat ceva timp, dar există un rezultat”, a spus el.

Zelensky a mai menționat că Macron „înțelege perfect” că apărarea Ucrainei este apărarea Europei și a Franței. “Ieri, în timpul conversației noastre, i-am mulțumit pentru că a dedicat atât de mult timp Ucrainei.

El a răspuns: “Desigur, dar vreau să știți că fac asta de dragul Franței”, a spus el.

Tags: Și-a dat seama că Putin i-a spus minciuniZelenski despre Macron
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei