Zelenski este criticat din propria ogradă: ‘Ucraina are nevoie de un nou lider!’

Publicat:

Zelenski este criticat din propria ogradă: ‘Ucraina are nevoie de un nou lider!’

Oleksi Arestovici a fost consilier al președintelui ucrainean până în ianuarie

Deseori tămâiat de la începutul invaziei ruse în Ucraina, Volodimir Zelenski  se confruntă cu primele critici majore după o contraofensivă care nu merge bine, scrie LA LIBRE BELGIQUE, potrivit RADOR.

Citeşte şi: Șor susține că nu îi pasă ‘absolut deloc’ de sancțiunile impuse de Canada – Stiripesurse.md


Oleksi Arestovici, consilier al președintelui ucrainean până în ianuarie anul acesta – și-a dat demisia după o dispută privind eficacitatea sistemelor de apărare aeriană ale Ucrainei – nu-și cruță fostul șef și arată cu degetul “greșelile strategice” ale lui Zelenski, relatează “The Telegraph”.

Zelenski este criticat din propria ogradă: ‘Ucraina are nevoie de un nou lider!’

“Contraofensiva este o catastrofă”, după părerea lui. Înainte de a spune că Ucraina are nevoie de un nou lider. “Ei nu spun adevărul. Nu va exista nicio întoarcere la granițele din 1991 și nu va exista nicio recucerire a Crimeei în viitorul apropiat […] A luat decizii corupte și inadecvate”.

“În spatele erorilor strategice de pe teren, apar erori strategice și în administrația publică și în politica externă și internă”, apreciază el.

Potrivit lui Oleksi Arestovici, războiul se află în prezent într-un impas. “Rușii nu ne pot învinge și nici noi nu îi putem învinge”.

Citeşte şi: Erdogan reacționează dur la masacrul de la spitalul din Gaza și acuză Israelul: ‘O brutalitate!’ / Reacție și Egipt sau Canada (stiripesurse.ro)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT Aeroporturi, bănci, spitale și magazine din întreaga lume au fost afectate vineri de o pană...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.