Zelenski: Ne vom strădui să găzduim Eurovision în Mariupol

Publicat:

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis felicitări pentru victoria Kalush Orchestra, la ediția din acest an a Eurovision și a spus că țara sa se va strădui pentru a găzdui „într-o zi” concursul european în Mariupol, când va fi liber, liniștit și restaurat , informează mediafax.

„Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucerește Europa! Anul viitor Ucraina va găzdui Eurovision!”, a spus Volodimir Zelenski pe pagina sa de Facebook, după ce Ucraina a câștigat concursul Eurovision.


Citește și : G7 examinează alternative la transportul de cereale ucrainene pe cale navală, pentru a sparge o blocadă rusă (Baerbock)

După ce Kalush Orchestra a câștigat concursul, Ucraina va găzdui concursul pentru a treia oară în istorie, „și cred, nu pentru ultima oară”.

„Ne vom asigura că într-o zi participanții și oaspeții Eurovision vor fi găzduiți în Mariupolul ucrainean. Liber, liniștit, restaurat! Mulțumim pentru victorie Kalush Orchestra și tuturor celor care ne-au votat!”, a mai spus președintele Ucrainei, care este sigur că țara sa va câștiga războiul cu Rusia.

Citește și : Miniştrii agriculturii din G7 critică decizia Indiei de a interzice exporturile de grâu

Ucraina, o țară aflată în război, a câștigat Eurovision 2022, Orchestra Kalush obţinând 631 de puncte. Sam Ryder, care a interpretat melodia „Space Man”, reprezentând Regatul Unit, a câştigat votul juriului la ediţia concursului muzical Eurovision 2022.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.