X

Zelenski publică imagini după bombardamentul din Herson: Este viața reală a Ucrainei și a ucrainenilor

Numărul persoanelor care au murit în bombardamentul din Ajunul Crăciunului asupra orașului Herson crește, iar președintele Volodimir Zelenski publică pe rețele de socializare imagini cu impact emoțional spunând că aceasta este „viața reală a Ucrainei și a ucrainenilor”, informează mediafax.

Volodimir Zelenski a publicat pe rețelele de socializare imagini de la atacul mortal din ajunul Crăciunului din Herson, în timp ce numărul morților crește.

Citește și : Şeful diplomaţiei ruse cheamă la reducerea tensiunilor dintre Armenia şi Azerbaidjan

S-a confirmat acum că atacurile cu rachete rusești au provocat moartea a cel puțin șapte persoane.

Scriind pe Telegram, Zelenski a spus: „Rețelele de socializare vor marca cel mai probabil aceste fotografii drept „conținut sensibil”. Dar acesta nu este un conținut sensibil – este viața reală a Ucrainei și a ucrainenilor. Țara teroristă continuă să aducă lumii rusești sub forma bombardamentelor asupra populației civile. Herson. Dimineața, sâmbătă, în ajunul Crăciunului, în partea centrală a orașului. Acestea nu sunt instalații militare. Acesta nu este un război în conformitate cu regulile definite. Este teroare, este teroare, este ucidere de dragul intimidării și al plăcerii. Lumea trebuie să vadă și să înțeleagă împotriva cărui rău absolut luptăm”, spune președintele Ucrainei.

Citește și :  Medvedev: Impunerea de către UE a unui plafon la preţul la gaze naturale a fost dictată de ‘ura animalică’ faţă de poporul rus

Tags: HersonrazboiZelenski
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina