X

Zoe Kravitz îşi face debutul în film cu thrillerul ‘Blink Twice’

Zoe Kravitz îşi face debutul în film cu thrillerul ‘Blink Twice’

Actriţa americană Zoe Kravitz spune că debutul său regizoral “Blink Twice”, pe care l-a şi co-scris şi produs, este o poveste despre dinamica puterii între bărbaţi şi femei, care s-a născut din propriile sale experienţe, relatează Reuters.

În thriller-ul psihologic, chelneriţa Frida, interpretată de Naomi Ackie, şi prietena ei cred că au noroc când miliardarul în tehnologie Slater King (Channing Tatum) le invită pe insula sa tropicală privată, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Urmează o vacanţă luxoasă, cu petreceri interminabile alături de prietenii lui Slater, dar curând Frida începe să observe că ceva nu este în regulă. Pe măsură ce începe să sape mai adânc, Frida descoperă adevăruri şocante sub faţeta perfectă a destinaţiei, iar vacanţa se transformă într-o luptă pentru supravieţuire.

 

“A venit literalmente din experienţa mea. Este foarte personal”, a declarat Kravitz, 35 de ani, luni, la premiera filmului de la Londra.

“A fost într-adevăr o expresie a ceea ce simt, cred eu, multe femei care trăiesc în această lume”, a spus ea despre procesul de scriere.

“Am simţit că există atât de multe lucruri pe care femeile trebuie să le facă sau pe care se presupune că ar trebuie să le facă şi care au devenit atât de normalizate, încât nici măcar nu vorbim despre ele. Aşa că am vrut cu adevărat să găsesc o modalitate de a explora complexitatea şi absurditatea acestor lucruri”, a spus Kravitz.

Kravitz şi Tatum, care s-au logodit anul trecut, au fost aduşi împreună de film. Tatum nu o cunoscuse pe Kravitz când aceasta i-a oferit rolul lui Slater.

“Acest film mi-a schimbat complet întreaga viaţă”, a declarat Tatum, care a şi produs filmul, adăugând că rolul nu seamănă cu nimic din ceea ce a abordat de-a lungul carierei sale de aproape două decenii.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

“De obicei, am avut întotdeauna un fel de legătură, am adus un fel de aspect personal al vieţii mele în orice personaj pe care îl interpretez. Acest film pur şi simplu nu este acel film obişnuit. Este primul lucru pe care l-am făcut vreodată care este atât de departe de mine sau de oricine care îmi este cunoscut”, a spus el.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Adria Arjona, Christian Slater, Geena Davis, Kyle MacLachlan şi Haley Joel Osment.

“Blink Twice” este disponibil în cinematografele din întreaga lume începând cu 21 august.

Tags: Blink TwiceZoe Kravitz
Diverse