30 de zile de arest preventiv pentru primarul Ciochină care a ucis un copil cu mașina

Publicat:

30 de zile de arest preventiv pentru primarul Ciochină care a ucis un copil cu mașina

Instanța a dictat 30 de zile de arest pentru primarul satului Boldurești, Nisporeni, Nicanor Ciochină, transmite ProTV Chișinău.

Citește și: PTF Cahul-Oancea ar putea fi următoarea blocată de fermieri


Procurorii au solicitat plasarea edilului în arest preventiv, în timp ce avocatul lui Ciochină a solicitat „liberarea provizorie sub control judiciar” al clientului său. Mai mult, partea apărării a invocat că probele din dosar nu pot fi considerate elocvente, deoarece acestea nu pot fi publicate pe perioada desfășurării anchetei.

Totodată, avocatul  Dumitru Buliga a pretins că primarul inculpat este „într-o stare de sănătate foarte precară” și că nu a putut să ofere detalii în legătură cu acuzațiile care i se aduc.

Ședința de judecată s-a desfășurat în lipsa primarului Nicanor Ciochină.

Între timp, Mihăiță, băiatul de 14 ani, care a murit pe șosea, după ce a fost lovit în plin și abandonat de primarul Ciochină, a fost înmormântat astăzi.

Precizăm că tragedia s-a produs pe 19 februarie la Boldurești. Minorul a fost lovit în plin de mașina de serviciu al primarului din localitate după care acesta a fugit de la fața locului, lăsând copilul să moară.

A doua zi, oamenii legii au anunțat despre reținerea șoferului ucigaș – primarul satului Boldurești, Nicanor Ciochină, precum și a unui suspect care l-ar fi ajutat să șteargă urmele – un medic stomatolog.

După producerea accidentului, cei doi ar fi găsit o mașină asemănătoare, au schimbat plăcuțele de înmatriculare și au simulat un accident.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Două femei în vârstă au fost ucise pe stradă de bombardamentele ruseşti în Doneţk

Două femei în vârstă au fost ucise pe stradă de bombardamentele ruseşti în Doneţk Bombardamente ruse asupra regiunii Doneţk, în estul Ucrainei, au ucis luni...

Aproape 100 de cupluri s-au înscris în Programul municipal de fertilizare in vitro

Aproape 100 de cupluri s-au înscris în Programul municipal de fertilizare in vitro Încă 13 dosare au fost admise săptămâna trecută în Programul municipal de...

Copii intoxicați cu droguri la Chișinău

Copii intoxicați cu droguri la Chișinău Caz șocant în capitală. Patru copii au fost preluați de medicii de pe ambulanță, fiind suspectați că s-au intoxicat...

Kremlinul stă cu ochii pe alegerile din Franţa

Kremlinul stă cu ochii pe alegerile din Franţa Kremlinul urmăreşte "foarte îndeaproape alegerile din Franţa", a afirmat luni purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.