50 Cent cântă la Summer in the City, pe 18 august, la Romaero Bucureşti

Publicat:

50 Cent cântă la Summer in the City, pe 18 august, la Romaero Bucureşti

Artistul 50 Cent este capul de afiş al evenimentului Summer in the City care va avea loc în 18 august la Romaero, Bucureşti, anunţă organizatorii.

Solistul va interpreta câteva dintre cele mai cunoscute melodii, precum “In Da Club”, “Candy Shop”, “Just a Lil Bit”, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Încă de anul trecut, 50 Cent a pornit în turneul global “The Final Lap Tour” cu peste 103 spectacole în 35 de ţări. Turneul a început în America de Nord şi a continuat în Europa şi Australia, înregistrând peste un milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea ţărilor.

Născut în Queens, New York, Curtis Jackson şi-a început cariera muzicală în 1996. În anul 2000 a înregistrat albumul de debut “Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia “Guess Who’s Back” a fost decoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania să, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timbeland, Justin Timberlake, Eminem şi mulţi alţii.

Albumul său de debut, „Get Rich or Die Tryin’”, a fost lansat în 2003, iar marea lovitură muzicală a fost single-ul “In da club”, premiat cu nouă discuri de platină de Recording Industry Association of America.

În acelaşi an, el şi-a lansat propria casă de discuri G-Unit Records. Cel de-al doilea album, „The Massacre”, lansat în 2005 a cunoscut un succes fulminant prin melodia “Candy Shop”. Au urmat mai multe albume cu sound comercial, precum “Curtis” (2007), “Before I Self Destruct” (2009), “Animal Ambition” (2014).

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, primind numeroase premii, precum Grammy Award, Primetime Emmy Award, Billboard Music Awards (mai exact 13 la număr), trei distincţii (American Music Awards) şi patru premii BET Awards.

A fost nominalizat în lista celor mai buni “50 de rapperi” de Billboard, pe poziţia 17, iar revista Rolling Stone a inclus “Get Rich or Die Tryin'” în lista celor mai bune o sută de albume din anii 2000.

Curtis James Jackson şi-a valorificat pe deplin atuurile de vedetă internaţională pentru a se transforma din artist în actor, producător de film şi antreprenor. “Get Rich or Die Tryin'” este motto-ul său în viaţa, de vreme ce a câştigat peste 100 de milioane de dolari din parteneriatul cu VitaminWater.

Solistul şi-a folosit faimă şi averea şi în scopuri nobile. A lansat Fundaţia G-Unity, pentru a sprijini programele care promovează abilităţile sociale şi de leadership al tinerilor; a devenit autor de cărţi motivaţionale, lansând trei cărţi: “The 50th Law”, “Hustle Harder, Hustle Smarter” şi “From Pieces to Weight: Once Upon…”

Din 2014, 50 Cent s-a axat pe cariera să filmografică, înfiinţând propria să companie G-Unit Films and Television Inc. A produs serialul „Power” (2014-2020), una dintre cele mai vizionate serii de pe Netflix.

Ca actor, 50 Cent a jucat în filmul autobiografic „Get Rich or Die Tryin’” (2005), „Home of the Brave” (2006), „Righteous Kill” (2008).

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

În 2016, 50 Cent a primit o stea pe Walk of Fame şi a primit un premiu NAACP pentru cel mai bun regizor într-un serial dramă.

Lui 50 Cent i se vor alătura pe scenă la Bucureşti nume importante din hip-hop-ul local, primul artist confirmat fiind Puya.

Biletele vor fi disponibile pe IaBilet şi Entertix.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rapperul american Kanye West, în vizită la Moscova

Rapperul american Kanye West, în vizită la Moscova Rapperul american Kanye West, care a stârnit în mod repetat polemici în Statele Unite, se află la...

Castelul Balmoral din Scoția își va deschide porțile pentru public pentru prima dată

Castelul Balmoral din Scoția își va deschide porțile pentru public pentru prima dată Castelul Balmoral, refugiu scoțian al familiei regale din Marea Britanie încă din...

Cum au ajutat urzicile un botanist să rezolve mai multe crime

Cum au ajutat urzicile un botanist să rezolve mai multe crime Botanistul criminalist Patricia Wiltshire a dezvăluit modul în care cunoștințele sale despre urzici au...

Cum vă poate prelungi viața usturoiul. Un studiu arată că scade colesterolul, reglează glicemia și tensiunea

Cum vă poate prelungi viața usturoiul. Un studiu arată că scade colesterolul, reglează glicemia și tensiunea Un studiu efectuat recent pe 1.500 de persoane arată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.