ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate

Publicat:

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate

Fiica lui Ari Boulogne, a cărui paternitate Alain Delon nu a recunoscut-o niciodată, a cerut instanţelor de la Geneva să numească experţi pentru a colecta ADN-ul lui Alain Delon, a declarat vineri avocatul ei, transmite AFP.

“Confirm că am depus cererea de măsuri supraprovizorii”, a declarat Saskia Ditisheim pentru AFP, confirmând astfel informaţiile publicate în Tribune de Geneve. O măsură supraprovizorie este o măsură judiciară în temeiul dreptului elveţian care poate fi pronunţată dacă urgenţa situaţiei o impune, de exemplu dacă probele sunt în pericol sau riscă să dispară, mai precizează AFP, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Este vorba de stabilirea “unei expertize pentru a obţine ADN-ul lui Alain Delon” pentru a putea stabili dacă celebrul actor este “bunicul” ei, a adăugat ea, indicând că fiica lui Ari Boulogne a fost reprezentată şi de avocatul ei francez, Richard Sedillot.

Avocatul adolescentei în vârstă de 16 ani a explicat că cererea a fost depusă la Tribunalul Civil de Primă Instanţă din Geneva pentru că acolo se află “reşedinţa” lui Alain Delon, conform registrului populaţiei din Geneva.

Saskia Ditisheim este de părere că tribunalul se va pronunţa rapid, în următoarele câteva zile, după ce va determina dacă speţa este de competenţa sa.

În septembrie 2021, justiţia franceză şi-a declinat competenţa în apel de a judeca o cerere de recunoaştere a paternităţii adresată de Ari Boulogne actorului Alain Delon, din cauza faptului că actorul are reşedinţa în Elveţia.

Născut în august 1962, Ari Boulogne, al cărui nume real era Christian Boulogne, a fost găsit mort în mai 2023, la vârsta de 60 de ani.

Alain Delon nu a recunoscut niciodată paternitatea lui Ari Boulogne, fiul cântăreţei germane Nico de la Velvet Underground, cu care a avut o scurtă aventură în anii 1960. Ari a fost însă crescut de propria mamă a lui Alain Delon, Edith Boulogne, al cărei nume l-a purtat.

Cei doi bărbaţi s-au încrucişat în mai multe rânduri, aşa cum s-a întâmplat în 1986 când actorul i-a spus presupusului său fiu: “Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu eşti fiul meu, nu vei fi niciodată fiul meu”, după cum avea să povestească Ari.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Devenit dependent de droguri, Ari Boulogne, de profesie fotograf, a fost internat de mai multe ori în spitale de psihiatrie şi a urmat tratamente de detoxifiere.

Alain Delon, 88 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral în 2019, suferă şi de limfom (cancer al sistemului limfatic), mai notează AFP.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit Șefa statului, Maia Sandu, a ținut un discurs la Summitul...

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10 Unii călători aleg un city break în funcție de...

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Volodimir...

VIDEO – Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg

VIDEO - Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg Un bărbat a fost împuşcat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.