Alegeri prezidențiale: Andrei Spînu ar putea fi șeful staffului electoral al Maiei Sandu

Publicat:

Andrei Spînu ar putea fi șeful staffului electoral al Maiei Sandu

Andrei Spînu va fi parte a echipei președintei Maia Sandu, la alegerile prezidențiale din această toamnă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Ministrul a evitat să spună clar dacă va fi sau nu șeful staffului electoral al șefei statului și a subliniat că își va lua concediu în perioada campaniei electorale.


„Credem că în această campanie trebuie să se implice toată lumea, e vorba de o echipă foarte mare. Eu voi face parte din echipa care se va ocupa de organizarea campaniei”, a spus ministrul.

Andrei Spînu a comentat și constatările Promo-LEX din campania electorală pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, când s-a spus că participarea sa în activități de campanie poate fi calificată drept utilizare abuzivă a resurselor administrative.

„Nu-mi este clar unde am depășit anumite limite, toate vizitele mele în raion au fost făcute în afara orelor de muncă, în weekend, folosind resurse proprii. În toată lumea, ministrul este o funcție politică și în toată lumea, miniștrii fac campanie electorală. Și funcționarii publici. În afara orelor de muncă, poate să facă, este un drept constituțional”, a punctat Andrei Spînu.

Reamintim că alegerile prezidențiale ar urma să aibă loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul privind aderarea Republicii Moldova la UE.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Când își deschide porțile singura reședință privată din România a Familiei Regale, Domeniul Regal Săvârșin

Când își deschide porțile singura reședință privată din România a Familiei Regale, Domeniul Regal Săvârșin Pe 1 iunie, Domeniul Regal Săvârşin, singura reședință privată a...

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2024

Horoscop săptămânal 3-9 mai 2024 În săptămâna 3-9 mai 2024, trei nativi au noroc pe toate planurile, potrivit stiripesurse.ro. Berbec Aveți ocazia să fiți în centrul atenției....

Demi Moore, apariție de senzație în costum de baie la 61 de ani

Demi Moore, apariție de senzație în costum de baie la 61 de ani Demi Moore, fosta soție a actorului Bruce Willis, și cele trei fiice...

Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: ‘Sunt un star rock and roll’

Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: 'Sunt un star rock and roll' Legenda rock Jon Bon Jovi, în vârstă de 62...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.