Alegeri prezidențiale: Andrei Spînu ar putea fi șeful staffului electoral al Maiei Sandu

Publicat:

Andrei Spînu ar putea fi șeful staffului electoral al Maiei Sandu

Andrei Spînu va fi parte a echipei președintei Maia Sandu, la alegerile prezidențiale din această toamnă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Ministrul a evitat să spună clar dacă va fi sau nu șeful staffului electoral al șefei statului și a subliniat că își va lua concediu în perioada campaniei electorale.


„Credem că în această campanie trebuie să se implice toată lumea, e vorba de o echipă foarte mare. Eu voi face parte din echipa care se va ocupa de organizarea campaniei”, a spus ministrul.

Andrei Spînu a comentat și constatările Promo-LEX din campania electorală pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, când s-a spus că participarea sa în activități de campanie poate fi calificată drept utilizare abuzivă a resurselor administrative.

„Nu-mi este clar unde am depășit anumite limite, toate vizitele mele în raion au fost făcute în afara orelor de muncă, în weekend, folosind resurse proprii. În toată lumea, ministrul este o funcție politică și în toată lumea, miniștrii fac campanie electorală. Și funcționarii publici. În afara orelor de muncă, poate să facă, este un drept constituțional”, a punctat Andrei Spînu.

Reamintim că alegerile prezidențiale ar urma să aibă loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul privind aderarea Republicii Moldova la UE.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sanchez, acuzat de Israel că ”incită la genocidul evreiesc”, lăudat pentru curaj de Autoritatea Palestiniană

Sanchez, acuzat de Israel că ''incită la genocidul evreiesc'', lăudat pentru curaj de Autoritatea Palestiniană Ministrul de externe israelian Israel Katz l-a acuzat marţi pe...

Încă o parohie a trecut la Mitropolia Basarabiei

Încă o parohie a trecut la Mitropolia Basarabiei Biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău, a trecut la Mitropolia Basarabiei, scrie Radio...

Ucraina şi Belgia au semnat un acord de securitate bilateral, ce include livrarea către Kiev a 30 de avioane F-16

Ucraina şi Belgia au semnat un acord de securitate bilateral, include livrarea către Kiev a 30 de avioane F-16 Ucraina şi Belgia au semnat marţi...

PDCM a semnat Pactul pentru Europa la inițiativa colegilor din Platforma DA

PDCM a semnat Pactul pentru Europa la inițiativa colegilor din Platforma DA Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a semnat Pactul pentru Europa, anunță liderul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.