Alexandr Petkov, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți

Publicat:

După aprobarea locuitorilor din Bălți, Alexandr Petkov a devenit candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Prezentându-l la o întâlnire cu locuitorii orașului, liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a spus că propunerea de nominalizare a lui Petkov a fost făcută ținând cont de faptul că bălțenii vor să vadă în funcția de primar o persoană onestă, cu o reputație nepătată. Candidatul Partidului Nostru nu este asociat cu clanuri corupte, nu a fost implicat în cumătrism, a rămas corect și onest când a fost deputat și consilier prezidențial și nu s-a temut niciodată să critice autoritățile.


Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Alexandr Petkov a mulțumit echipei Partidului Nostru și bălțenilor pentru încrederea acordată și a declarat că intenționează să continue proiectele începute în 2015 de către echipa lui Renato Usatîi. „Aume cu Usatîi a devenit posibilă lupta împotriva schemelor, s-au pus bazele luptei împotriva corupției, iar Bălțiul a început să se dezvolte. Locuitorii din Bălți au avut un vis și au început să-l realizeze. Aș dori să continui acest lucru”, a spus Petcov.

Bălţenii au susţinut şi propunerea lui Renato Usatîi de a fi cap de listă a candidaţilor Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălţi. Usatîi a explicat că Bălțiul are nevoie de un primar care să se ocupe exclusiv de oraș și, în tandem cu fracțiunea Partidului Nostru din Consiliul Municipal, să rezolve rapid problemele acumulate. Astfel, însuși Renato Usatîi va putea să dedice timpul necesar pentru a continua lupta împotriva ilegalităților la nivel național.

„În ce transformă guvernarea țara noastră?! Ce face opoziția „moartă” în Parlament?! Eu nu sunt indiferent ce se întâmplă cu țara și cu cetățenii, cine și cum ne conduce țara. Ne așteaptă multă muncă atât la Bălți, cât și în toată Moldova. Trebuie să eliberăm țara de cei care conduc astăzi și de cei care au furat miliardul și vor să revină la putere”, a spus Renato Usatîi.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Liderul Partidului Nostru a mulțumit locuitorilor din Bălți pentru susținerea propunerilor înaintate și pentru faptul că nu sunt indiferenți la ceea ce se întâmplă în orașul lor și în toată Moldova. El a anunțat că, împreună cu Alexandr Petkov, va continua consultările cu cetățenii din Bălți în toate problemele care îi privesc. Inclusiv lista candidaţilor Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălţi va fi discutată cu locuitorii oraşului.

 

CITESTE SI

Igor Dodon vrea să renunțe la mandatul său din CMC

Igor Dodon vrea să renunțe la mandatul său din CMC Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, nu exclude că va renunța la mandatul său...

Un bărbat din Fălești a fost condamnat la închisoare

Un bărbat din Fălești a fost condamnat la închisoare Un bărbat de 55 de ani a fost condamnat la închisoare pentru un an și jumătate,...

Membrii CSM vor fi aleși până în primăvara lui 2024

Membrii CSM vor fi aleși până în primăvara lui 2024 Toți membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) vor fi aleși până la începutul primăverii 2024....

Moldovenii REFUZĂ să vorbească limba română

Moldovenii REFUZĂ să vorbească limba română Un vlogger din România, Cosmin Avram, a vizitat recent Republica Moldova. Acesta a mers în UTA Găgăuzia, pentru a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.