Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaraţii după despărţirea de acesta: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”

Publicat:

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaraţii după despărţirea de acesta: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”

Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, până săptămâna aceasta, când a participat la ceremonia în cadrul căreia acesta a fost numit oficial preşedinte, în urma alegerilor recente din Rusia, informează DailyStar.

La începutul acestui an, Alina Kabaeva, care ar fi avut o relație secretă cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ două decenii, în urma căreia ar fi rezultat şi doi copii, a fost subiectul unor zvonuri. În presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Vladimir Putin, în vârstă de 71 de ani, a înlocuit-o pe gimnasta olimpică cu tânăra şi fermecătoarea „ţarină” a internetului, Ekaterina Mizulina.


După aparenta despărțire, Alina Kabaeva s-a întors la prima sa iubire și a petrecut mai mult timp la academia sa de gimnastică din Sochi. Dar, în timpul unei rare apariții publice în afara acesteia, săptămâna aceasta, ea l-a lăudat pe Vladimir Putin, la doar câteva ore după discursul acestuia de la ceremonia de învestire ca preşedinte al Rusiei.

„O operațiune militară specială este în curs de desfășurare, nu este ușor, este complicat, dar este minunat că oamenii au venit la alegeri, l-au susținut pe președinte, i-au susținut politicile, iar noi, în calitate de alegători, vedem că liderul nostru nu se bazează pe țări străine, ci se bazează pe propriul popor. Aceasta este cheia tuturor succeselor și victoriilor noastre”, a declarat ea în fața camerelor de luat vederi din presa rusă.

Vorbind despre viitorul Rusiei la Jocurile Olimpice, unde şi ea a câștigat o medalie de aur în 2004, Alina Kabaeva s-a exprimat parţial în parabole, presa speculând că a strecurat aluzii privind relaţia ei cu Vladimir Putin.

„Un atlet este la fel ca un războinic. Dacă îți spune conducerea să mergi, atunci trebuie să mergi. Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci. Dacă antrenorul mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil!”, a spus Alina Kabaeva.

Vladimir Putin pare, însă, în acest moment mult mai interesat de Ekaterina Mizulina, în vârstă de 39 de ani. Supranumită „Barbie” de un critic din presa ucraineană, aceasta este cea care i-ar fi cucerit inima „războinicului”.

Femeia este foarte diferită de Kabaeva, în sensul că este blondă și are un profil de socializare, în comparație cu fosta amantă a lui Putin, acum brunetă și misterioasă, care prefera să stea departe de presă şi deseori petrecea luni întregi fără să apară public.

Ekaterinei Mizulina îi place să fie în centrul atenţiei şi este foarte activă, inclusiv în mediul online. Ea a fost în fruntea represiunii din Rusia împotriva conținutului online anti-război, fiind totodată cel mai mare nume care a susținut legislația anti-LGBT din țară

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un chiriaș a ucis gazdele – mama și fiul – cu toporul

Un chiriaș a ucis gazdele - mama și fiul -  cu toporul O crimă săvârșită cu deosebită cruzime a bulversat raionul Drochia la sfârșitul anului...

Picioarele umflate? Cinci alimente și băuturi care ar putea cauza astfel de probleme

Picioarele umflate? Cinci alimente și băuturi care ar putea cauza astfel de probleme Deși cauzele umflării picioarelor și gleznelor sunt diverse, există cu siguranță și...

Reforma justiției și combaterea corupției sunt cele mai importante angajamente pe care R. Moldova și le-a asumat față de cetățeni. Urmează să avem condamnări...

Reforma justiției și combaterea corupției sunt cele mai importante angajamente pe care R. Moldova și le-a asumat față de cetățeni. Urmează să avem condamnări...

Veşti bune din Slovacia: Starea premierului Fico se ameliorează

Starea premierului Fico se ameliorează Starea premierului slovac Robert Fico se ameliorează, inclusiv capacitatea sa de comunicare, la cinci zile după ce a fost rănit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.