X

Amenda uriașă primită de un tânăr care aștepta la drive-thru McDonald’s un meniu gratuit

Amenda uriașă primită de un tânăr care aștepta la drive-thru McDonald’s un meniu gratuit

Un șofer  a declarat că a primit o amendă pentru că a folosit o aplicație de fast-food pentru a plasa o comandă în timp ce se afla pe banda drive-thru, într-un McDonald’s. Însă poliția susține că nu s-a întâmplat chiar așa…

Șoferul a declarat că a intrat cu mașina în parcarea McDonald’s  din Saskatoon, Canada. Când se afla la câțiva pași de panoul de comenzi din drive-thru, șoferul a spus că a văzut în spatele său un ofițer pe motocicletă care l-a tras pe dreapta, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi : Parlicov: Gazul rusesc ar putea ajunge în R.Moldova prin Turcia și prin gazoductul transbalcanic în regim revers

Tânărul de 18 ani a spus că își accesa aplicația McDonald’s, unde primise un meniu gratuit, pentru a o putea utiliza și a fost șocat că a fost amendat.

Royal Canadian Mounted Police nu a fost de acord cu versiunea șoferului, susținând că acesta se afla pe un drum public când a fost văzut. Amenda a fost pentru conducerea unui vehicul în timp ce deținea un echipament de vizualizare, utilizare sau manipulare a unui echipament de comunicații electronice.

“Un șofer de sex masculin în vârstă de 18 ani a fost observat conducând un vehicul pe un drum public în timp ce folosea un telefon mobil. Un ofițer al Combined Traffic Services Saskatchewan RCMP a inițiat o oprire în trafic cu individul. Individul a oprit apoi în parcarea McDonald’s, unde a fost emisă o contravenție”, a explicat într-un comunicat, Royal Canadian Mounted Police, citat de 29news.com.

Șoferul a declarat că va lupta împotriva amenzii în instanță. El a reiterat însă că nu a văzut niciun ofițer de poliție pe carosabil și că l-a văzut doar după ce a intrat în parcarea McDonald’s. Tânărul a mai spus că nu vorbea la telefon înainte de a intra în parcare și că l-a avut în mână doar la câțiva pași de intrarea în drive-thru. Bărbatul intenționează să lupte împotriva amenzii, dar ceea ce vrea cu adevărat este să se asigure că nu primește puncte pe permis.

Citeşte şi : Pandemia covid-19 a scăzut speranţa de viaţă cu aproape doi ani în perioada 2019-2021

 

Tags: amendacanadafast-foodmcdonaldSaskatoon
Diverse