Americanii au inventat vinul cu aromă de înghețată, perfect pentru vară

Publicat:

Americanii au inventat vinul cu aromă de înghețată, perfect pentru vară

St. Julian Winery & Distillery a lansat un vin dulce cu aromă de înghețată. Boom Pop este un vin delicios, produs în cramele din Michigan, care surprinde plăcut papilele gustative.

Acest vin dulce, o combinație de vinuri albe cu coloranți naturali, evocă arome nostalgice de cireșe, citrice și zmeură, aducând aminte de gustul înghețatei preferate din copilărie, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Este perfect pentru a fi savurat alături de prieteni la petrecerile de vară, fie ca aperitiv sau asociat cu preparate picante, burgeri la grătar, brânzeturi sau fructe de mare.

Boom Pop este un amestec de vinuri albe, cu coloranți naturali, anunță g4food.ro.

Acesta îmbină note de cireșe, citrice și arome de zmeură pentru a vă bucura alături de prieteni la toate petrecerile de vară. Se potrivește bine cu mâncăruri picante, burgeri sau brânzeturi la grătar și fructe de mare”, transmite compania.

Fabricat cu struguri cultivați în Michigan, vinul Boom Pop este cel mai nou sortiment din portofoliul St. Julian, alăturându-se altor vinuri recente, cum ar fi Strawberry Fields, Cherry Blossom și Michigander.

Vinul va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp la anumite magazine partenere și în sălile de degustare St. Julian din Michigan, la un preț de aproximativ 12 dolari sticla.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Avertisment de la Paris, în legătură cu Jocurile Olimpice, după valul de caniculă. ‘Sportivii ar putea leșina în arene’

Avertisment de la Paris, în legătură cu Jocurile Olimpice, după valul de caniculă. 'Sportivii ar putea leșina în arene' Jocurile Olimpice de la Paris ar...

O mulțime de lăcuste a distrus sute de hectare de culturi agricole în sudul Republicii Moldova

O mulțime de lăcuste a distrus sute de hectare de culturi agricole în sudul Republicii Moldova Sute de hectare de culturi agricole au fost devastate...

Milionarii care au facut bani din nimic. ‘Muncește din greu, fii disciplinat și nu renunța’

Milionarii care au facut bani din nimic. 'Muncește din greu, fii disciplinat și nu renunța' Există oameni care au ajuns milionari și care au făcut...

Un parlamentar rus avertizează că Moscova poate schimba doctrina privind momentul utilizării armelor nucleare

Un parlamentar rus avertizează că Moscova poate schimba doctrina privind momentul utilizării armelor nucleare Moscova ar putea schimba doctrina privind momentul utilizării armelor sale nucleare,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.