Americanii spun că Rusia NU este o amenințare pentru Europa de Est

Publicat:

Americanii spun că Rusia NU este o amenințare pentru Europa de Est

Rusia nu are nicio intenție să atace țările din Europa de Est, așa că desfășurarea trupelor americane în regiune nu avea niciun sens, a declarat fostul consilier al șefului Pentagonului, colonelul Douglas Macgregor, pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter), potrivit RADOR.

Expertul este convins că cea mai mare parte a puterii de luptă americane este desfășurată fără rost în Polonia, România și țările baltice. Aceasta ar fi trebuit “să le protejeze de Rusia”.


“Aceasta însă nu are nici cea mai mică intenție de a ataca Europa de Est” – a continuat Macgregor. El a subliniat, de asemenea, că o mare parte din puterea aeriană a SUA nu mai este ceea ce era în urmă cu 30 de ani.

Citeşte şi: Schengen nu mai există: de ce insistă România să fie primită – Stiripesurse.md

În prezent, Statele Unite ale Americii nu pot ridica în aer 5.000 de avioane de luptă și sute de bombardiere, a conchis fostul consilier al șefului Pentagonului.

Înainte de aceasta, colonelul american a spus că Rusia nu vrea să continue conflictul din Ucraina, să lupte cu Occidentul sau cu NATO, ci vrea să oprească opresiunea rușilor.

Americanii spun că Rusia NU este o amenințare pentru Europa de Est

Douglas Macgregor se așteaptă ca trupele ruse să elibereze în cele din urmă Harkiv și Odesa. Un alt expert american, fostul ofițer de informații Scott Ritter, și-a exprimat convingerea că Kievul nu mai este capabil să schimbe situaţia în zona de luptă.

În opinia sa, Ucrainei și Occidentului nu le mai rămâne decât să se predea. Anterior, președintele rus Vladimir Putin a comparat Statele Unite ale Americii cu un păianjen.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale Regizorul Yorgos Lanthimos, prezent sâmbătă la Festivalul de Film de la...

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.