Ana Revenco a devenit OFICIAL directorul Centrului pentru Combaterea Dezinformării

Publicat:

Hotărârea Parlamentului prin care Ana Revenco a fost numită în funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combaterea Dezinformării a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Potrivit documentului, Ana Revenco este numită în funcție pe un termen provizoriu de 12 luni. Hotărârea a intrat în vigoare la data adoptării și poate fi contestată în instanța de judecată în termenul stabilit de prevederile Codului administrativ.


Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Candidatura Anei Revenco a fost propusă de președintele R. Moldova, Maia Sandu, și aprobată ulterior de Parlament. În perioada anilor 2021-2023, Ana Revenco a fost ministru al Afacerilor Interne.

Anterior, a fost consilieră prezidențială în domeniul apărării și securității naționale, precum și secretară a Consiliului Suprem de Securitate.

Parlamentul a adoptat în luna iulie a acestui an Legea privind Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Centrul are misiunea de a consolida cooperarea între instituții în lupta împotriva dezinformării, manipulării informațiilor și ingerințelor străine, care prezintă pericol sau pot prejudicia securitatea națională și periclita realizarea intereselor naționale.

Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie ‘solo’

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie 'solo' Călătoria de unul singur poate fi o experiență plină de satisfacții,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.