Apar noi detalii despre atacatorul care a intrat cu maşina într-o pizzerie din Franţa. Luase un COCKTAIL periculos de medicamente

Publicat:

Bărbatul care a intrat cu automobilul într-o pizzerie luni seară în regiunea pariziană ucigând o adolescentă şi rănind 13 persoane a luat o cantitate mare de medicamente şi autorităţile resping pentru moment o motivaţie teroristă. 

Şoferul vehiculului a confirmat poliţiştilor că “a absorbit o cantitate mare de medicamente”, a declarat marţi pentru AFP o sursă judiciară, relatează agerpres.


Într-o ţară traumatizată de doi ani de o serie de atentate, procurorul adjunct al oraşului Meaux, la est de Paris, a precizat încă de luni seară că exclude “obiectivul terorist” pentru acest act, “în acest stadiu al anchetei”.

Citeşte şi: Un tren de pasageri A DERAIAT în una din cele mai aglomerate gări din UK – FOTO/VIDEO

Bărbatul, născut în 1985, a intrat luni seară la bordul unui vehicul BMW într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts, unde se aflau mulţi clienţi, mai ales pe terasă.

O adolescentă de 12 ani a fost ucisă, cinci persoane – dintre care fratele mai mic în vârstă de trei ani al victimei – grav rănite şi altele opt rănite uşor, a anunţat ministrul de interne Gérard Collomb într-un comunicat.

Şoferul nu are antecedente penale şi nu era cunoscut serviciilor de informaţii. El a declarat jandarmilor care l-au arestat că a încercat să se sinucidă duminică, iar luni s-a hotărât să mai încerce o dată.

“Nu există nicio îndoială asupra faptului că (suspectul) a decis în mod voluntar” să comită acest act, a declarat procurorul adjunct Eric Valroger.

O anchetă a fost deschisă pentru omor, tentativă de omor şi conducere sub influenţa produselor stupefiante. Nicio armă sau dispozitiv periculos nu au fost găsite în vehicul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.