Apel la ajutor pentru familia tinerii care a murit în urma accidentului provocat de o polițistă la Sângera

Publicat:

Valentina Bivol, femeia de 30 de ani care a murit în urma accidentului provocat de o polițistă la Sângera, va fi petrecută pe ultimul drum mâine, 31 august.

Familia tinerei a deschis un cont de donații pentru a-l susține pe soțul Valentinei, Petru, care a rămas cu un copil în brațe.


Citește și : Maia Sandu: Credem că R. Moldova va fi în siguranță atunci când țara noastră va deveni stat membru la UE

„O zi de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie pentru o întreagă societate, după ce o polițistă beată a lovit trei pietoni pe trotuar, iar una dintre victime a murit pe loc.

Valentina Bivol era o tânără mămică și avea toată viața înainte, însă în seara de 28 august i-a luat zilele pe crunt și devreme…

O mamă, soție, soră, fiică și prietenă devotată – așa o descriu apropiații devastați de durere. A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor, toți apropiații îi vor simți lipsa.

Petru Bivol, soțul Valentinei, s-a pomenit într-o clipă fără soție, și cu un copil mic în brațe, care nu înțelege ce se petrece și unde e mama… În aceste grele momente el are nevoie de suportul și ajutorul întregii societăți pentru a face față unei realități crunte și de a-și crește copilul.

Citeşte şi: Alaiba: Magazinele controlate de Șor din Aeroport au zile numărate

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Valentina o pot face astăzi, după orele 17:00, în Băcioi, la casa părintească a fetei. Înmormântarea va avea loc joi, 31 august.

Zbor lin, Valentina!”, se arată în mesajul postat pe pagina MCharity unde oamenii cu inimă mare pot dona bani pentru a ajuta familia.

Modalități de donație:

Pagina MCharity

 

SMS cu textul 209 la 3300 ( Moldcell) sau 9005 (Unite): 45 lei

(0)900 09005 pentru apel în rețelele fixe, mobile Moldtelecom: 45 lei

Paypal 

[email protected] – familia Bivol

Revolut 

IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989

SWIFT: REVOLT21

Notați în comentariu – familia Bivol

Bancare

Transferul se face pe numele: Fundația MCharity

Codul băncii: AGRNMD2X

IBAN MDL: MD22AG000000022514454458

IBAN USD: MD54AG000000022514454464

IBAN EUR: MD81AG000000022514454463

Cod Fiscal: 1021620005849

Notați în comentariul plății: pentru familia Bivol

Reamintim că accidentul s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit la fața locului. 

În urma accidentului două fete minore, fiica victimei de 6 ani și sora sa de 17 ani au ajuns la spital, ambele fiind în stare gravă.

Polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera este Felicia Guțu. Despre aceasta a publicat bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Arabia Saudită va găzdui prima ediţie a Jocurilor Olimpice de Esports

Arabia Saudită va găzdui prima ediţie a Jocurilor Olimpice de Esports Arabia Saudită, putere în ascensiune în sportul mondial, a fost aleasă vineri să găzduiască...

Racheta Falcon 9 a companiei SpaceX suferă o defecţiune rară în spaţiu; misiunea Starlink, în pericol

Racheta Falcon 9 a companiei SpaceX suferă o defecţiune rară în spaţiu; misiunea Starlink, în pericol Motorul celui de-a doua trepte a rachetei Falcon 9...

Genomul 3D al unui mamut lânos, reconstruit de oamenii de ştiinţă

Genomul 3D al unui mamut lânos, reconstruit de oamenii de ştiinţă Pielea unui mamut lânos siberian a fost expusă la condiţii atât de glaciale, în...

Taxa de intrare în Veneţia va creşte în 2025, în încercarea de reducere a aglomeraţiei

Taxa de intrare în Veneţia va creşte în 2025, în încercarea de reducere a aglomeraţiei Sistemul experimental de plată introdus pentru turişti de oraşul italian...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.