Atac armat în inima Atenei! Patru oameni au murit!

Publicat:

Atac armat în inima Atenei! Patru oameni au murit!

Patru persoane au murit luni într-un atac armat la sediul unei companii maritime din suburbiile Atenei, autorul punându-şi apoi capăt zilelor, a anunţat o sursă din poliţia elenă, scrie AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Atacatorul a intrat în grabă în clădire luni dimineaţă, după care a deschis focul ucigând doi bărbaţi şi o femeie. Ulterior, el s-a baricadat în birourile companiei European Product Carriers. Incidentul s-a produs luni, în jurul orei locale 10:20 (08:20 GMT).


Citeşte şi: Comuna Bubuieci are primar – Stiripesurse.md

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost prezentat de media greceşti drept un fost angajat ce fusese concediat de această companie cu sediul la Glyfada, o suburbie balneară a Atenei.

Atac armat în inima Atenei! Patru oameni au murit!

El a fost găsit mort ”în subsolul clădirii, cu puşca sa alături”, potrivit poliţiei.

”Conform primelor informaţii, pare că s-a sinucis”, a indicat un reprezentant al biroului de presă al poliţiei. Aceasta a indicat că a evacuat două femei pe care atacatorul le închisese în toaletă.

Compania maritimă European Product Carriers a fost fondată în 1979 şi are o flotă medie de 35 de nave, dintre care mai multe petroliere, potrivit website-ului său.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mandatul de președinte al lui Vladimir Zelenski ar fi trebuit să se încheie astăzi

Mandatul de președinte al lui Vladimir Zelenski ar fi trebuit să se încheie astăzi Mandatul de președinte al lui Vladimir Zelenski ar fi trebuit să...

Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu Ambasadorul Sloveniei

Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu Ambasadorul Sloveniei Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Sloveniei în țara noastră, Robert...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea. Specialiştii avertizează: „Nimeni nu ar trebui să își riște vederea pentru a-și schimba culoarea ochilor”

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea. Specialiştii avertizează: „Nimeni nu ar trebui să își riște vederea pentru a-și schimba culoarea ochilor” Specialiştii oftalmologi sunt extrem...

Dorin Recean, o vizită de lucru la Bruxelles

Dorin Recean, o vizită de lucru la Bruxelles Dorin Recean efectuează, în perioada 20 - 21 mai, o vizită de lucru la Bruxelles, unde va...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.