Autorităţile ruse l-au reţinut pe vicepremierul din Crimeea

Publicat:

Autorităţile de la Moscova l-au reţinut miercuri pe Vitali Nakhlupin, vicepremier al regiunii Crimeea, anexată de Rusia, acesta fiind acuzat de luare de mită, relatează dpa, potrivit agerpres.

Nakhlupin a fost responsabil de construcţia drumurilor şi de un program federal pentru dezvoltarea economiei Crimeii, au informat mass-media de stat.


Citeşte şi: Atac terorist la o şcoală din Crimeea. 10 oameni au murit şi peste 50 sunt răniţi – VIDEO

Reţinerea sa a fost confirmată de administraţia regională, care a anunţat într-un comunicat publicat pe site-ul său că are loc o anchetă în acest caz.

Nakhlupin, în vârstă de 52 de ani, a fost anterior preşedinte al comisiei financiare din Crimeea în timpul guvernării ucrainene timp de patru ani, până în 2014.

Citeşte şi: Jamal Khashoggi a fost DECAPITAT în consulatul saudit din Istanbul! Călăii lui ascultau muzică în timp ce-i dezmembrau trupul (presa turcă)

Rusia a ocupat şi anexat Peninsula Crimeea în 2014 ca răspuns la îndepărtarea de către Ucraina a preşedintelui ucrainean prorus Viktor Ianukovici.

Nakhlupin a devenit apoi preşedinte al unei comisii similare sub guvernare rusă timp de doi ani până când a fost promovat în funcţia de vicepremier, potrivit site-ului administraţiei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.