Averea cu care vine Olga Golban la şefia Fiscului

Publicat:

Averea cu care vine Olga Golban la şefia Fiscului

La ședința Guvernului din 21 februarie, Olga Golban a fost eliberată din funcția de secretar de stat al Ministerului Finanțelor și numită în funcția de director al Serviciului Fiscal de Stat, începând cu data de 28 februarie.

Din octombrie 2007 până în martie 2010 a fost inspector fiscal, inspector fiscal superior în cadrul Inspectoratului Fiscal din municipiul Chișinău. Din martie 2010 până în iunie 2014 – inspector fiscal principal în Direcția Metodologia administrării fiscale la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, transmite Newsmaker.md.


Citeşte şi: Americanii se pregătesc de o posibilă invazie rusă în Moldova – Stiripesurse.md

Din iunie 2014 până în mai 2016, Olga Golban a fost șef al Serviciului impozitare internațională din cadrul Direcției impozite directe și impozitare internațională la Serviciul Fiscal de Stat. Din mai 2016 până în mai 2017 – șef al Direcției impozite directe și impozitare internațională din cadrul Direcției generale metodologia impozitelor și taxelor la Serviciul Fiscal de Stat.

Din mai 2017 până în august 2020, Olga Golban a fost șef al Direcţiei generale metodologia impozitelor și taxelor la Serviciul Fiscal de Stat. Din august 2020 până în decembrie 2021 – șef adjunct al Direcției generale administrare fiscală mun. Chișinău al Serviciului Fiscal de Stat. Din ianuarie până în octombrie 2022 – șef al Direcției generale metodologie proceduri fiscale la Serviciul Fiscal de Stat.

Averea cu care vine Olga Golban la şefia Fiscului

Din noiembrie 2022 până în martie 2023 – șef al Direcţiei generale metodologia impozitelor și taxelor, Serviciul Fiscal de Stat.

Potrivit declarației de avere, pentru anul 2022, Golban a ridicat un salariu de la Serviciul Fiscal de Stat în valoare de 487.137.41 de lei.

În declarația de avere, Olga Golban a declarat un apartament, dobândit în 2018, cu suprafața de 67,3 metri pătrați. Valoarea bunului este de 950.000 de lei, valoarea pe piață fiind de 850.000 de lei. A declarat și o avere imobilă, dobândită în 2019, cu suprafața de 4,2 metri pătrați. Valoarea bunului fiind 10.466 de lei, valoarea de piață a bunului – 10.500 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un internaut a filmat momentul în care un șofer ar fi oferit bani unor agenți ai poliției

Un internaut a filmat momentul în care un șofer ar fi oferit bani unor agenți ai poliției Imagini ce provoacă multe semne de întrebare au...

Iranul și Pakistanul a cerut Consiliului de Securitate al ONU să ia măsuri împotriva Israelului

Iranul și Pakistanul a cerut Consiliului de Securitate al ONU să ia măsuri împotriva Israelului Într-un comunicat comun publicat miercuri de Ministerul de Externe de...

Cât de rău este zahărul pentru organismul nostru şi cât ar trebui să consumăm zilnic?

Cât de rău este zahărul pentru organismul nostru şi cât ar trebui să consumăm zilnic? Zahărul, în numeroasele sale forme, a fost un subiect de...

INVAZIE de şacali la frontiera cu România

INVAZIE de şacali la frontiera cu România Numărul şacalilor a crescut în ultima perioadă la nivelul judeţului Vaslui, autorităţile din România estimând un efectiv de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.