Barbara Streisand și Stephen King, după condamnarea lui Trump: ’34 este acum numărul meu preferat, lacrimi de bucurie’

Publicat:

Barbara Streisand și Stephen King, după condamnarea lui Trump: ’34 este acum numărul meu preferat, lacrimi de bucurie’

Vedetele din America au reacționat cu mesaje pe rețelele de socializare, după ce Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de acuzații de infracțiune, fiind prima condamnare penală a unui președinte a SUA.

Se așteaptă ca Trump să facă încă o dată campanie pentru Casa Albă în viitoarele alegeri din acest an, a remarcat Stephen King pe X/Twitter, autorul de groază reală, cu mesajul: „Candidatul republican la președinte este un criminal condamnat”, scrie ziarul Independent.


Citeşte şi : Parlicov: Gazul rusesc ar putea ajunge în R.Moldova prin Turcia și prin gazoductul transbalcanic în regim revers

Cântăreața și actrița Barbara Streisand și-a îndreptat, de asemenea, atenția asupra alegerilor din noiembrie, scriind: „Infractorul condamnat Donald Trump dă vina pe judecător, juriul și New York-ul pentru că au fost găsiți vinovați pentru 34 de acuzații. Nu va accepta niciodată răspunderea pentru crimele sale. Americanii nu trebuie să permită din nou acest criminal să se apropie de Casa Albă.”

Actorul John Leguizamo a postat o mesaj care arată aparent un bar plin de oameni reacționând cu bucurie la știri, subtitrând-o cu comentariul: „Toți susțin dreptatea, iar nimeni nu este mai presus de lege!”

The Republican candidate for President is a convicted felon.

— Stephen King (@StephenKing) May 30, 2024

De asemenea, comediantul Kathy Griffin, care a fost concediată de CNN în 2017 după ce a postat o poză cu ea ținând în picioare capul tăiat fals al lui Trump, a reacționat la un fan care a spus că fostul președinte „în sfârșit are probleme pentru bufoniile sale cu mafioți” scriind: „ Mulțumesc că ai spus asta. A fost îngrozitor și el este îngrozitor. LACRIMI DE BUCURIE”.

Vedeta Wonder Woman, Lynda Carter, a glumit: „34 este acum numărul meu preferat”, iar actorul Mean Girls Ana Gasteyer a transmis: „În retrospectivă, mă bucur că am decis să nu beau de fiecare dată când au spus Vinovat pentru că nu aș fi reușit niciodată făcând cina. .”

„Noi, newyorkezii, obișnuiam să-l tolerăm când era doar un alt vânzător imobiliar murdar care se dădea drept un mare șmecher… dar o persoană ca Trump nu poate conduce țara. Asta nu funcționează. Și știm asta”, a scris și comediantul Bette Midler.

Citeşte şi : Pandemia covid-19 a scăzut speranţa de viaţă cu aproape doi ani în perioada 2019-2021

Juriul din New York care l-a condamnat pe Donald Trump pentru 34 de infracțiuni de falsificare a registrelor de afaceri a pus capăt procesului de câteva săptămâni al fostului președinte.

Trump este primul președinte care a fost condamnat în instanță, după ce juriul format din 12 newyorkezi a avut nevoie de nouă ore și jumătate pentru a-l condamna pentru toate cele 34 de acuzații. 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină – capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse

Şeful securităţii de la centrala nucleară Zaporojie, ucis într-un atentat cu maşină - capcană. El era considerat colaborator al forţelor ruse Explozia unei maşini în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.