Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei

Publicat:

Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei

Biletele la concertele care vor marca reunirea trupei Oasis s-au vândut integral până sâmbătă seară, însă fanii dornici să vadă această formaţie cântând live pentru prima dată în ultimii 16 ani s-au plâns de probleme tehnice şi de lungi aşteptări pe platformele online, care s-au încheiat adeseori printr-un sentiment de dezamăgire, informează Reuters.

Fanii care au încercat să se conecteze pe trei site-uri specializate în vânzări de bilete, Ticketmaster, See Tickets şi Gigsandtours, au raportat mai multe probleme tehnice, inclusiv mesaje de eroare şi faptul că au fost daţi afară de pe acele platforme online înainte de a putea să achiziţioneze bilete, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Presa internaţională se aştepta ca peste un milion de bilete pentru concertele trupei Oasis să se vândă în doar câteva minute. În schimb, trupa britanică a anunţat că toate biletele din Regatul Unit au fost vândute într-un interval de 10 ore, după ce mulţi fani au petrecut o zi întreagă în cozi online.

“Trebuie să existe o modalitate mai echitabilă, mai simplă şi mai eficientă de vânzare a biletelor”, a declarat Dan Walker, un prezentator TV britanic, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare X. “La coadă, în afara cozii, daţi refresh / nu daţi refresh, aşteptaţi la coadă, în spatele cozii”, a adăugat el, referindu-se la indicaţiile haotice primite de mulţi dintre doritorii de bilete.

Ticketmaster a anunţat sâmbătă că platforma sa nu s-a blocat şi că acea coadă de aşteptare se reducea pe măsură ce fanii cumpărau bilete.

Reprezentanţii platformei Gigsandtours le-au mulţumit fanilor pentru răbdarea de care au dat dovadă şi au spus că a existat “o cerere extrem de mare”.

Totodată, unele dintre bilete au fost listate pe site-uri de revânzări, precum Viagogo, la preţuri de 8.000 de lire sterline (10.500 de dolari).

Trupa Oasis a anunţat că va susţine 17 concerte în Regatul Unit şi Irlanda, primul spectacol urmând să aibă loc la Cardiff în iulie 2025, urmat de show-uri la Manchester – oraşul în care acest grup s-a format în anul 1991 -, Londra, Edinburgh şi Dublin.

Formaţia britanică, al cărei album de debut, “Definitely Maybe”, a fost lansat în urmă cu 30 de ani, s-a destrămat în 2009 atunci când chitaristul şi compozitorul său principal, Noel Gallagher, a anunţat că nu mai poate lucra cu fratele său mai tânăr, Liam, solistul principal al formaţiei.

La apogeul carierei sale din anii 1990, trupa Oasis a reprezentat vârful de lance al curentului muzical britpop, cu piese de mare succes precum “Wonderwall”, “Live Forever” şi “Champagne Supernova”.

Însă Noel şi Liam aveau adeseori dispute pe diverse teme, iar relaţia lor tensionată a cedat în cele din urmă în 2009, în timp ce trupa britanică se pregătea să susţină un concert la Paris.

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

După destrămarea trupei, ambii fraţi Gallagher şi-au continuat carierele muzicale, pe fundalul apelurilor lansate de fanii care cereau ca Oasis să se reunească.

Potrivit estimărilor actuale, concertele programate în acest turneu de reunire vor genera venituri de multe milioane de lire sterline pentru sectoarele ospitalităţii din Regatul Unit şi Irlanda.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Oraşul elveţian Basel va găzdui concursul Eurovison 2025

Oraşul elveţian Basel va găzdui concursul Eurovison 2025 Concursul muzical Eurovision de anul viitor va avea loc în oraşul elveţian Basel, a anunţat vineri televiziunea...

Noutăţi Netflix în septembrie: ‘The Perfect Couple’, cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din ‘Emily in Paris’

Noutăţi Netflix în septembrie: 'The Perfect Couple', cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din 'Emily in Paris' Platforma de streaming...

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, ‘Wolfs’

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, 'Wolfs' Brad Pitt şi George Clooney, cel mai "cool" duo...

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze Medicului din Los Angeles care a acceptat să pledeze vinovat în procesul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.