Bill Cobbs, actorul din ‘Night at the Museum’, ‘The Bodyguard’ şi ‘Air Bud’, a murit la vârsta de 90 de ani

Publicat:

Bill Cobbs, actorul din ‘Night at the Museum’, ‘The Bodyguard’ şi ‘Air Bud’, a murit la vârsta de 90 de ani

Actorul Bill Cobbs, care a avut aproape 200 de roluri într-o carieră de cinci decenii, inclusiv în “The Bodyguard” şi “Night at the Museum”, a murit la vârsta de 90 de ani.

El a murit “liniştit” în noaptea de marţi spre miercuri la domiciliul său din Riverside, California, a confirmat fratele său Thomas G. Cobbs, potrivit stiripesurse.


Citește și: Mai marii Europei s-au înţeles: Ursula von der Leyen rămâne şefa Comisiei Europene

Fratele lui Cobbs şi-a amintit de el ca fiind “un partener iubit, frate mai mare, unchi, părinte surogat, naş şi prieten”.

“Bill şi-a sărbătorit recent şi fericit cea de-a 90-a aniversare înconjurat de cei dragi şi preţuiţi”, a scris el. “Ca familie, suntem mângâiaţi ştiind că Bill şi-a găsit pacea şi odihna veşnică alături de Tatăl său ceresc. Vă cerem rugăciunile şi încurajarea în această perioadă”.

Originar din Cleveland, Cobbs a apărut în filme precum “The Hudsucker Proxy” al fraţilor Coen, ca impresar al lui Whitney Houston în “The Bodyguard”, drama “The Color of Money” a lui Martin Scorsese din 1986, “Demolition Man”, antrenorul din “Air Bud” şi paznicul din “Night at the Museum”. Şi-a făcut prima apariţie pe marele ecran într-un rol efemer în filmul “The Taking of Pelham One Two Three” din 1974.

Citește și: Rusia interzice trei posturi TV din România

În 2020, a câştigat un Daytime Emmy pentru rolul domnului Hendrickson din “Dino Dana”, un show educaţional canadian pentru copii.

Cobbs a apărut în seriale TV precum “The Sopranos”, “The West Wing”, “The Equalizer”, “Six Feet Under”, “Sesame Street” şi “Good Times”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia susţine că a distrus 36 de drone lansate de Ucraina

Rusia susţine că a distrus 36 de drone lansate de Ucraina Sistemele ruseşti de apărare aeriană au distrus 36 de drone lansate de Ucraina în...

Slovacia cere soluții din partea NATO după ce teritoriul său a rămas fără apărarea antiaerieană

Slovacia cere soluții din partea NATO după ce teritoriul său a rămas fără apărarea antiaerieană Preşedintele Peter Pellegrini a cerut vineri soluţii din partea NATO...

Nu sunt 100% corecte. Cum se fac prognozele meteo în R. Moldova

Nu sunt 100% corecte. Cum se fac prognozele meteo în R. Moldova Serviciul Hidrometeorologic de Stat este singura instituție autorizată din Moldova, cu specialiști calificați,...

Țara europeană în care cetățenii ruși își doresc să ajungă cel mai mult

Țara europeană în care cetățenii ruși își doresc să ajungă cel mai mult Potrivit căutărilor făcute pe Yandex, cel mai popular motor de căutare din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.