Budanov despre negocierile dintre Federația Rusă și Ucraina: „Războiul se va termina”

Publicat:

Budanov despre negocierile dintre Federația Rusă și Ucraina: „Războiul se va termina”

Șeful Direcției Principale de Informații consideră că, chiar dacă Ucraina își va întoarce teritoriile, conflictul cu Rusia nu se va încheia.

Ucraina nu pierde în acest război, iar intrarea Forțelor de Apărare ucrainene la granițele din 1991 va ajuta la încheierea războiului. Șeful Direcției Principale de Informații din Ministerul Apărării, Kirill Budanov, a spus acest lucru într-un interviu acordat BBC.


Întrebat de jurnalişti cu privire la începerea negocierilor dintre Ucraina şi Rusia, ofiţerul şef al serviciilor secrete al Ucrainei, Kirill Budanov, a răspuns că această problemă nu este de competenţa sa, dar crede că acestea pot fi conduse doar după ce au ajuns la graniţele din 1991.

,,O perioadă situația tensionată la graniță va fi. Dar, de fapt, războiul se va termina”, crede Budanov.

El a menționat că acest lucru este posibil chiar și cu această conducere a Federației Ruse. “Faptul că vor exista tentative din partea Rusiei de a ataca Ucraina. Acest lucru este normal. Este absolut normal. Rusia vrea să ne distrugă, dar noi nu vrem să fim distruși.

Acest conflict va fi unul continuu, va apărea din nou, și așa mai departe. Reieșind din istorie, ba luptăm, ba ne împăcăm cu Federația Rusă, Rusia țaristă. Nu vom putea schimba cursul istoriei în viitor”, a spus șeful Direcției principale de informații.

După cum notează publicația, previziunile ofițerului șef al informațiilor militare nu mai sunt atât de optimiste, dar, așa cum susține el, Ucraina nu va pierde în acest război.

Să ne amintim că Kirill Budanov a spus că o ambuscadă de succes a permis luptătorilor ucraineni să doboare un bombardier strategic Tu-22MZ al trupelor ruse, care au participat la atacul asupra Ucrainei. Șeful secției a menționat că avionul a fost lovit la o distanță de 308 km. Pentru a o elimina, au folosit „aceleași tehnici și aceleași mijloace pe care le-am folosit atunci când am distrus aeronava A-50 în aer”.

Anterior, Budanov a spus că pentru a elimina aeronavele inamice, ucrainenii folosesc, în special, sisteme fabricate din componente vechi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

PSDE o critică dur pe Olesea Stamate

PSDE o critică dur pe Olesea Stamate Partidul Social Democrat European, condus de Ion Sula, a numit „iresponsabile” declarațiile vicepreședintei Partidului de guvernare Acțiune și...

Dezinformare nu se propune a fi calificată ca trădare de patrie, asigură Stamate

Dezinformare nu se propune a fi calificată ca trădare de patrie, asigură Stamate Dezinformarea nu se regăsește în proiectul de lege pentru modificarea Codului...

Premierul ceh susţine dreptul Kievului de a lovi ţinte de pe teritoriul Rusiei

Premierul ceh susţine dreptul Kievului de a lovi ţinte de pe teritoriul Rusiei Guvernul ceh a reacţionat favorabil la apelul secretarului general al NATO, Jens...

Spania a recunoscut oficial statul Palestina

Spania a recunoscut oficial statul Palestina Guvernul spaniol a adoptat marţi, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Miniştri, un decret prin care recunoaşte oficial...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.