Bulgaria a confiscat heroină în valoare de aproape 8,5 milioane de euro, la graniţa cu Turcia

Publicat:

Bulgaria a confiscat heroină în valoare de aproape 8,5 milioane de euro, la graniţa cu Turcia

Autorităţile vamale din Bulgaria au declarat că au confiscat 403 kilograme de heroină la graniţa cu Turcia. Drogurile au fost găsite într-un camion înmatriculat în Turcia, care se îndrepta din Iran spre Europa de Vest.

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura de droguri la 8,5 milioane de euro, potrivit AP, scrie stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Camionul a fost confiscat la punctul de control Kapitan Andreevo de la graniţa cu Turcia, a declarat sâmbătă procurorul regional din Haskovo, Ivan Stoyanov. Se crede că drogurile proveneau din Iran şi erau destinate distribuţiei în unele dintre cele 27 de naţiuni ale Uniunii Europene, a declarat acesta.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Şoferul turc al camionului a fost reţinut şi ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de acuzaţii de trafic de droguri.

Bulgaria, care se află pe o rută a drogurilor din Orientul Mijlociu către Europa de Vest, a luat măsuri semnificative în ultimii ani pentru a preveni traficul de droguri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.