Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan

Publicat:

Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan

Un cadavru a fost descoperit într-o remorcă aflată într-o parcare pe strada Oneștilor din Oradea, România, relatează presa locală. Alături, a mai fost găsită o victimă, în viață, relatează adevarul.ro.

Tânăra găsită în viață a fost transportată la Uitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bihor în stare gravă. Potrivit surselor Bihon.ro, victima ar fi suferit agresiuni repetate, pe corpul ei fiind mai multe urme de lovituri: traumatisme faciale și fracturi costale recente, dar și mai vechi.


Cele două sunt surori și locuiau împreună în cartierul Prima, arată sursa citată, care mai notează că au fost deja reținuți un bărbat și o femeie.

Locatarii blocului lângă care era parcată remorca în care a fost găsit cadavrul (descoperit într-o valiză acoperită cu nisip) spun că în zonă locuiesc mai multe fete care s-ar prostitua și că, adesea, din apartamente se aud scandaluri.

Cadavrul se afla într-un geamantan.

Cea de-a doua victimă, tot femeie, a fost găsită în același loc cu multiple leziuni, dar încă în viața, potrivit Digi24. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist.

Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor  de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă.

Știrea inițială

Marți dimineața, cei care locuiesc pe strada Oneștilor au fost surprinși de un eveniment șocant. Un cadavru a fost descoperit într-o mică remorcă acoperită cu prelată, parcată înr-un spațiu amenajat de lângă blocuri, transmite Bihoreanul. 

Remorca se afla pe locurile de parcare, amenajate spre strada Chimiei.

Locul a fost împânzit de polițiști, criminaliști și mascați. Autoritățile au intervenit prompt, iar zona a fost izolată cu o bandă de delimitare pentru a asigura securitatea și pentru a permite investigațiile.

Cadavrul a fost ulterior ridicat de către un echipaj de pompe funebre, iar criminaliștii au continuat să investigheze, colectând probe de pe remorcă și din împrejurimi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta amână antrenarea sistemelor sale de AI pe informațiile utilizatorilor din Europa

Meta amână antrenarea sistemelor sale de AI pe informațiile utilizatorilor din Europa Meta amână antrenarea sistemelor sale de AI pe informațiile utilizatorilor din Europa, dar...

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit Șefa statului, Maia Sandu, a ținut un discurs la Summitul...

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10 Unii călători aleg un city break în funcție de...

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Volodimir...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.