Câinii lui Joe Biden au fost DAŢI AFARĂ de la Casa Albă

Publicat:

Preşedintele american Joe Biden i-a “expulzat” de la Casa Albă pe cei doi câini ai lui şi i-a trimis la reşedinţa sa din Wilmington, un oraş din statul Delaware, după “un incident care a implicat o muşcătură” asupra unui agent de securitate, au anunţat luni mai multe companii mass-media din Statele Unite, citate de AFP, potrivit agerpres.

Major, în vârstă de trei ani, cel mai tânăr dintre cei doi ciobăneşti germani ai cuplului prezidenţial american, a prezentat comportamente agresive, sărind, lătrând şi atacând personalul şi agenţii de securitate de la Casa Albă, a raportat CNN, citând două surse care şi-au păstrat anonimatul.


Citeşte şi: Joe Biden LIMITEAZĂ atacurile cu drone

Sursele au evocat “un incident care a implicat o muşcătură”, fără să precizeze însă dacă a existat o persoană rănită. Incidentul a fost considerat totuşi suficient de grav pentru ca atât Major, cât şi Champ – care are 13 ani -, să fie trimişi la reşedinţa deţinută de soţii Biden în Wilmington, săptămâna trecută.

Major, adoptat dintr-un adăpost pentru animale de Joe Biden şi soţia lui, Jill, în noiembrie 2018, era primul câine preluat dintr-un adăpost care a locuit apoi la Casa Albă, unde a fost adus după ceremonia de învestitură din luna ianuarie.

Donald Trump nu a avut un animal de companie în perioada în care a locuit la Casa Albă.

Presa americană nu a aflat deocamdată când – sau dacă – cei doi câini ai soţilor Biden vor primi permisiunea de a reveni în reşedinţa oficială a preşedinţilor americani.

Citeşte şi: Un miliardar israelian reintră pe lista neagră a americanilor

Într-un interviu acordat luna trecută, prima doamnă a Statelor Unite se declara îngrijorată de instalarea celor doi câini în noua lor casă din Washington.

“Trebuie să ia ascensorul, cu care nu sunt obişnuiţi, şi trebuie să iasă pe peluza sudică, unde vor fi mulţi oameni care îi vor privi. Acesta este lucrul care mă obsedează: ca toată lumea să se instaleze cu bine şi să stea liniştită”, a declarat Jill Biden pentru postul NBC.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii

Atenție! Se modifică orarul de circulație al autobuzelor în suburbii Au survenit schimbări în orarul de circulație al unor rute de autobuz în suburbiile municipiului...

Mascații au descins la vama Leușeni

Mascații au descins la vama Leușeni Percheziții la vama Leușeni. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins într-un dosar de corupție. Citește și: Ploaia de...

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale

Ploaia de aseară a făcut prăpăd pe unele drumuri naționale Ploaia de aseară și vântul puternic au făcut prăpăd pe unele drumuri naționale. Citește și:...

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor

Atenție! Mâine nu se va circula pe câteva benzi de pe Calea Ieșilor Atenție, șoferi! Mâine, 19 iulie, între orele 00.00 și 17.00 va fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.