X

Candidat la o primărie din Iași, beat mort într-un șanț, la prima oră a dimineții. După incident, și-a dat demisia

Candidat la o primărie din Iași, beat mort într-un șanț, la prima oră a dimineții. După incident, și-a dat demisia

Bogdan Stan, candidatul USR la funcția de primar al comunei Sinești din județul Iași, a fost surprins dormind într-un șanț, la primele ore ale dimineții.

Bogdan Stan a fost filmat într-o stare avansată de ebrietate. Surprinși de acest comportament al candidatului USR niște consăteni l-au filmat și au trimis înregistrarea publicației Dezvăluirea. În comună s-a aflat despre incident și fosta primărița, Viorica Loghin, de asemenea candidat USR pe lista de consilieri, i-a luat apărarea, potrivit stiripesurse.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

”În spațiul public a apărut un video viral prin care este compromis candidatul USR la primăria Sinești, domnul Bogdan Stan. Este o victimă, atrasă într-o capcană de contra candidați, fapt care va fi dovedit în timp’’, susține Viorica Loghin, într-o postare pe Facebook.

Viorica Loghin a fost condamnată la o pedeapsă de 1 an și 2 luni de închisoare pentru furt. Sentința a fost executată la locul de muncă. Condamnarea a fost pronunțată în anul 1989, iar Viorica Loghin a furat de la Întreprinderea de confecții Moldova din Hârlău, acolo unde lucra, potrivit ziare.com. La percheziția domiciliară s-a constatat ca aceasta furase 19 bluze de damă, 4 costume de training, 10 perechi de pantaloni scurți, conform publicației locale.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

După publicarea înregistrării video, Bogdan Stan și-a retras candidatura pentru funcția de primar al comunei Sinești și a demisionat din USR.

 

Tags: Bogdan StaniasiprimărieSinești
Diverse