Cântăreaţa Rihanna, numită oficial ambasadoare a Barbados

Publicat:

Cântăreaţa Rihanna a fost numită oficial ambasadoare a Barbados, ţara sa de origine, de către guvernul din acest mic stat insular, urmând să se ocupe de încurajarea turismului, a educaţiei şi a investiţiilor pe insulă, relatează AFP, potrivit agerpres.

Guvernul a anunţat într-un comunicat că Robyn Rihanna Fenty, pe numele său complet, a fost numită ambasadoare extraordinară şi plenipotenţiară, fără a fi trimisă totuşi într-o altă ţară.


Citește și : Turcia a cerut ajutorul Franţei în Consiliul de Securitate al ONU pentru acordul asupra provinciei siriene Idlib (ministru)

“Rihanna are o dragoste profundă pentru această ţară, care se reflectă în filantropia sa, în special în domeniile sănătăţii şi educaţiei”, a comentat prim-ministrul Mia Amor Mottley.

“Ea îşi arată patriotismul şi în modul în care dă înapoi ţării sale şi continuă să preţuiască insula care rămâne casa ei”, a adăugat ea.

“Sunt foarte mândră de acest titlu în ţara mea de origine”, a reacţionat “ambasadoarea Fenty”, citată în comunicat.

Astăzi în vârstă de 30 de ani, Rihanna a trăit în Barbados până la vârsta de 16 ani, înainte de a-şi începe cariera internaţională.

Ea a avut de atunci 14 titluri în topul vânzărilor din SUA. Numai Mariah Carey, The Beatles şi Elvis Presley au avut performanţe mai bune.

Citește și : Nouă copii ucişi şi patru răniţi de o bombă în provincia afgană Faryab

“Toţi cei din Barbados vor trebui să-şi joace rolul în mişcarea în curs, sunt gata şi entuziastă faţă de ideea de a-mi asuma această responsabilitate”, a adăugat ea.

“Sunt nerăbdătoare să lucrez cu prim-ministrul Mottley şi echipa sa pentru a gândi o nouă viziune pentru Barbados”, a mai spus Rihanna.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE Roboți, podea interactivă, imprimantă și stilouri 3D. De aceste tehnologii beneficiază...

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic Un copil a rămas fără un deget, după...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară Postările judecătorilor respinși de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru numirea în funcție...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.