Cântăreţul Michael Bublé va fi gazda Juno Awards 2018

Publicat:

Cântăreţul Michael Bublé va fi gazda Juno Awards 2018, după ce canadianul şi-a anulat prezenţa la ediţia din acest an a galei în urma anunţului că fiul lui a fost diagnosticat cu cancer.

Bublé a fost înlocuit la gala de anul acesta de Russell Peters şi Bryan Adams.


Artistul a anunţat marţi că va prezenta cea de-a 47-a gală din Vancouver, care va avea loc pe 25 martie 2018, scrie The Hollywood Reporter.

„Sunt recunoscător că am ocazia de a prezenta un atât de improtant eveniment muzical canadian. Să prezint Juno Awards în oraşul meu natal reprezintă o onoare şi un privilegiu”, a spus el.

Bublé a mai prezentat gala Juno Awards în 2013, când soţia lui, actriţa şi modelul argentinian Luisana Lopilato, era însărcinată cu primul lor copil. Anul trecut, el a fost nevoit să renunţe la toate evenimentele, inclusiv Juno şi Brit Awards din 2017, după ce fiul lui în vârstă de 4 ani fusese diagnosticat cu cancer.

Cuplul a dezvăluit în noiembrie 2016 că Noah este bolnav. Împreună cu familia, el a participat la o gală care a avut loc în iunie 2017, la Ottawa, unde a primit un premiu onorific.

Prezentarea galei Juno Awards, organizată de Canadian Academy of Recording Arts and Sciences, face parte din seria de evenimente care marchează revenirea lui Michael Bublé.

Michael Bublé, născut pe 9 septembrie 1975, în provincia canadiană Columbia Britanică, este cântăreţ de origine italiană care a abordat mai multe stiluri muzicale, precum pop, soul şi jazz. Posedă dublă cetăţenie – canadiană şi italiană – din anul 2005. Michael Bublé considerat principalul „urmaş” al marilor voci masculine de jazz din anii 1950 şi 1960, fiind adeseori comparat cu Frank Sinatra şi Dean Martin. Albumele lui au fost vândute în peste 32 de milioane de copii pe plan mondial.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parlicov: Energia electrică nu se va scumpi

Parlicov: Energia electrică nu se va scumpi Temperaturile caniculare cresc şi consumul de curent, însă acest lucru nu înseamnă că energia electrică se va scumpi....

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli

Peste 50 de milioane de euro vor fi investiți pentru reabilitarea energetică a circa 50 de școli Peste 50 de milioane de euro vor fi...

Ploaia a făcut prăpăd în raionul Glodeni: Copaci doborâți și fire electrice rupte

Ploaia a făcut prăpăd în raionul Glodeni: Copaci doborâți și fire electrice rupte Ploile de astăzi au făcut ravagii în raionul Glodeni. Mai mulți copaci...

Restricții pentru toți operatorii de transport de mare tonaj din cauza caniculei

Restricții pentru toți operatorii de transport de mare tonaj din cauza caniculei În contextul prelungirii Codului Galben și Portocaliu de caniculă, Agenția Națională Transport Auto...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.