Carp s-a declanșat în Parlament: „V-ați vândut mândria voastră unui hoț!!!”

Publicat:

Carp s-a declanșat în Parlament: „V-ați vândut mândria voastră unui hoț!!!”

Deputatul Lilian Carp s-a declanșat în Parlament. El le-a reproșat celor din opoziție că „fac tot posibilul să distrugă R. Moldova” și că atacă „concertat” guvernarea la „indicația Kremlinului”.

Citește și: De ce vorbește Voronin în rusă? În „moldovenească” zice că „nu poate”, iar româna n-o „cunoaște”


„Voi nu vreți să se investească în apărare. De ce? Voi vreți să se întâmple exact cum s-a întâmplat în Crimeea, cum au anexat rușii Crimeea fără nicio împușcătură….   Voi nu spuneți că nebunii ceea trebuie să oprească războiul în Ucraina. Băi!!!  Voi  nu v-ați săturat să fiți coloana a 5-a în R. Moldova?! Voi vă gândiți cum dracului să distrugeți statul ăsta să fiți trepăduși în fața rușilor să faceți ce vreți aici!”, le-a reproșat Carp deputaților din opoziție, care au tot criticat astăzi activitatea Guvernului după ce premierul Dorin Recean și-a prezentat raportul de activitate în plen pentru anul 2023.

În ceea ce ține de administrația de la Comrat, Carp a spus că nu are nimic împotriva găgăuzilor, dar le-a reproșat reprezentanților autonomiei că s-au „vândut unui hoț”.

„Voi v-ați înhăitat cu un hot și v-ați vândut mândria unui hoț! Și asta n-o să vă ierte nimeni și niciodată!”, a strigat Carp de la tribuna centrală a Parlamentului.

În ceea ce privește reforma justiției, care la fel a fost criticată de opoziție, Carp a opinat că „hoților le convine „cumătruland” din sistem”. În același timp, le-a promis corupților că sistemul va fi curățat, iar cei din interior care-i apără și datorită cărora sunt încă în libertate vor pleca din sistem.

„Vă place vouă, nu vă place dar R. Moldova va ajunge în UE. Iar voi,  care vreți să o vindeți n-o să vă meargă și pușcăria plânge după voi, bandiților!”, a declarat Carp de la tribuna centrală a Parlamentului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au...

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el Actorul scoțian Gerard Butler, în vârstă de 54...

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea Persoanele cu ARFID își limitează adesea mâncarea prin preferințe senzoriale sau texturale. Când Hannah avea 7 ani, le-a...

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.