X

Carp s-a declanșat în Parlament: „V-ați vândut mândria voastră unui hoț!!!”

Carp s-a declanșat în Parlament: „V-ați vândut mândria voastră unui hoț!!!”

Deputatul Lilian Carp s-a declanșat în Parlament. El le-a reproșat celor din opoziție că „fac tot posibilul să distrugă R. Moldova” și că atacă „concertat” guvernarea la „indicația Kremlinului”.

Citește și: De ce vorbește Voronin în rusă? În „moldovenească” zice că „nu poate”, iar româna n-o „cunoaște”

„Voi nu vreți să se investească în apărare. De ce? Voi vreți să se întâmple exact cum s-a întâmplat în Crimeea, cum au anexat rușii Crimeea fără nicio împușcătură….   Voi nu spuneți că nebunii ceea trebuie să oprească războiul în Ucraina. Băi!!!  Voi  nu v-ați săturat să fiți coloana a 5-a în R. Moldova?! Voi vă gândiți cum dracului să distrugeți statul ăsta să fiți trepăduși în fața rușilor să faceți ce vreți aici!”, le-a reproșat Carp deputaților din opoziție, care au tot criticat astăzi activitatea Guvernului după ce premierul Dorin Recean și-a prezentat raportul de activitate în plen pentru anul 2023.

În ceea ce ține de administrația de la Comrat, Carp a spus că nu are nimic împotriva găgăuzilor, dar le-a reproșat reprezentanților autonomiei că s-au „vândut unui hoț”.

„Voi v-ați înhăitat cu un hot și v-ați vândut mândria unui hoț! Și asta n-o să vă ierte nimeni și niciodată!”, a strigat Carp de la tribuna centrală a Parlamentului.

În ceea ce privește reforma justiției, care la fel a fost criticată de opoziție, Carp a opinat că „hoților le convine „cumătruland” din sistem”. În același timp, le-a promis corupților că sistemul va fi curățat, iar cei din interior care-i apără și datorită cărora sunt încă în libertate vor pleca din sistem.

„Vă place vouă, nu vă place dar R. Moldova va ajunge în UE. Iar voi,  care vreți să o vindeți n-o să vă meargă și pușcăria plânge după voi, bandiților!”, a declarat Carp de la tribuna centrală a Parlamentului.

Tags: Carp către opozițiediscurs Carp în ParlamentLilian CarpLilian Carp în ParlamentParlamentul R. Moldovascandal în Parlament
Știrile zilei